Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

7'scarlet PC için 12 Mart'ta Çıkacak

 
Yayıncı Intragames, 7'scarlet PC versiyonunun 12 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu. 12 Nisan'a kadar %10 indirim ve yedi özel duvar kağıdı ile chibi karakterlerinden oluşan sürüm satışa sunulacak. Steam'de henüz ön siparişe açılmadı.

PC versiyonu İngilizce, Korece ve Basitleştirilmiş Çince metin desteği ve Japonca seslendirme ve yüksek çözünürlükte görseller sunacak.

Otome görsel roman türündeki oyun Temmuz 2016'da Japonya'da; Mayıs 2018'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation Vita için çıkış yapmıştı.

PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı: 
 

Uzaklarda Okunezato hilal şeklinde olan bir kasaba var ve karanlık efsanelerle dolu.
 
Tehlikeli gerçekleri açığa çıkarmak için bilinmeyen bölgelerde maceralara atılan ve çocukluk arkadaşıyla birlikte kayıp kardeşini bulmaya çalışan cesur bir genç kadının rolünü üstlenin. Kendi sırları olan ilginç karakterlerin yaşadığı gizemli bölgeyi bulun. Hikayede daha da derine indikçe can alıcı sürprizlerle karşılasın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 7'scarlet macera görsel roman anime tarzı oyun
Cities: Skylines Satışları Altı Milyonu Aştı Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (12 - 15 Mart)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
7'scarlet
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız