Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

600.000 Oyuncu Ban Dalgasında Boğuldu

Image and video hosting by TinyPic


Bir Microsoft yetkilisinin yaptığı açıklama ile Xbox Live'daki son ban dalgasının şu ana kadar Amerika ve Kanada'da 600.000 oyuncuyu etkilediği ortaya çıktı.

Modern Warfare 2'nin korsanlar tarafından kırılıp internete sürülmesinin hemen ardından başlatılan ban balgasının devam edeceğini açıklayan Microsoft , korsan oyun kullanıcılarına karşı takındığı sert tutumunu çok uzun bir süre değiştirmeyecek gibi gözüküyor.

Microsoft , çoğu gençlerden oluşan ve Xbox Live kullanım koşullarından haberi olmayan bir grup Xbox 360 kullanıcısının banlandıktan sonra kendilerini telefon yağmuruna tutup bağırıp çağırmasından ise rahatsız.

Bununla birlikte bazı korsan oyun kullanıcılarının yakışık almayan bir şekilde  Xbox Live'ın planlama ve yürütme'den sorumlu yöneticisi  Stephen Toulouse'yi telefonla arayıp kendisi , eşi ve evcil hayvanları üzerinden tehdit ettiklerini de hatırlatalım.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Xbox Live Ban Amerika Kanada Microsoft
Gamecube Portable? Modern Warfare 3 mü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız