Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

505 Games ve Limbic Entertainment Survival FPS Oyunu için Partnerliğini Duyurdu

   505 Games ve Might & Magic serisi ile Tropico 6'nın geliştiricisi Limbic Entertainment, henüz resmi olarak duyurulmamış online survival sandbox first-person shooter oyunu için partnerliğini duyurdu.
 
   505 Games Küresel Marka ve Pazarlama Sorumlusu Tim Woodley,

"Her zaman, farklı ve indie-odaklı portföyümüze özgü bir şeyler katacak geliştirme ortakları arıyoruz ve Limbic Entertainment'ın yeni projesi de tam olarak bunu yapıyor. Limbic ekibi, çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma türünün sınırlarını zorluyor ve bunu dünya çapındaki oyunculara getirme konusunda bir rol oynamak istiyoruz."
 
   Limbic Entertainment CEO'su Stephan Winter,
 
"Ekibimiz, yeni bir IP üzerinde çalışmaktan ve özellikle 505 Games ile işbirliğine gitmekten dolayı heyecan duyuyor. 505 Games büyük bir yayın ortağı olarak isim yapmış bir firma ve hayatta kalma türünün mevcut sınırlamalarını reddetmek için hareket ettiğimizde bu projeye başlamak için doğru şirket olduklarını biliyorduk. Oyuncuların bu oyuna gerçekten iyi tepki vereceğini düşünüyoruz ve yakında daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
   Daha fazla detay açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
City of Brass Erken Erişime Açıldı Final Fantasy IX PS4 için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız