Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3rd Birthday'den Sonraki Parasite Eve, HD Olabilir

 
 
 
    Square’den Tetsuya Nomura, Parasite Eve serisi hakkında konuştu. Şu anda PSP için yapım aşamasında olan The 3rd Birthday'e yoğunlaşmış durumda olan Nomura, 3. oyundan (The 3rd Birthday) sonra çıkacak Parasite Eve'in HD olabileceğini söyledi.
 
    Twitter'dan içini döken Nomura sıradaki oyunun yeni-nesil konsollara gelebileceği ipucunu verdi. Buna ek olarak Nomura, The 3rd Birthday için şu anda bir demonun da yapıldığı müjdesini verdi. Ayrıca oyunun Bundle paketi olmayacağı söyleyen ünlü yapımcı, PSOne klasiklerinden ilk 2 Parasite Eve'in PSN için tekrar çıkabileceğini de sözlerine ekledi. 
 
    Özellikle ikinci oyun ile Resident Evil serisine kafa tutabilecek bir yapım olan Parasite Eve, yeni yapımıyla da aynı etkiyi bırakmak istiyor. Henüz Batı çıkış tarihi olmayan Parasite Eve: The 3rd Birthday, Japonya için bu sene içerisinde çıkarılmak isteniyor.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Parasite Eve 3rd Birthday aksiyon PSP Square Enix Korku HD
Red Dead Redemption DLC'sine Çıkış Trailer'ı Gözünüzle Super Mario Oynayın !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

7.8.2010 09:51:36

0
PS1'de Parasite Eve'nin ilk 2 serini oynadım ,bu derece kaliteli 1 oyunun ,şimdiye kadar devamın gelmemesine anlam yükleyemiyorum.. Square Enix;Tembelliğine bağliyorum

sf4master

6.8.2010 23:57:24

0
gidip elin gameboyuna oyun yapana kadar xbox360 için oyun yapsınlar,parasite eve gibi bi oyuna el atarisi oyunu mu yapılır heba ettiler oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Parasite Eve: The 3rd Birthday
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız