Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in Video Servisi 13 Temmuz İçin Onaylandı

eShop için bir çok yeni servis önümüzdeki aylara göz kırpıyor.
 
     Nintendo, dün yaptığı esrarengiz şovla herkesi merak içerisinde bırakmıştı. Ne mi olmuştu? Nintendo resmi sitesinden Video indirme servisinin 13 Temmuz'da çıkacağını basın duyurusuyla onaylamış akabinde bu haberi kaldırmıştı
 
     Ancak bugün Nintendo bunu resmi olarak onayladı 'Nintendo Video App' adı altında 3DS eShop'ta gözükecek olan bedava uygulama sayesinde 2D ve 3D videolar indirebileceksiniz. Nintendo'nun ONM'ye verdiği bilgiye göre ilk içerikler arasında Disney'in Oscar's Oasis adlı TV şovunun 3D klipleri olacakmış. Magic Tricks adlı bir sunum da sizlerle olacak ayrıca.

    Tabii bunlar yalnızca bir başlangıç. İleride bir çok filmin fragmanı, çocuk animasyonu ve müzik klipleri sizlerle olacak. Şimdi gözler Ocak ayında duyurulan Eurosport ve Sky içeriğine dikildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ONM Nintendo 3DS Nintendo 3DS video indirme servisi eshop
Stronghold 3'e Yeni Dağıtımcı Treyarch; "DLC'leri Biz Fiyatlandırmıyoruz"

BSC Misafiri

12.7.2011 23:33:46

0
beyler yeni 3ds aldım fakat içinde hiç oyun yok. oyun fiyatlarına baktıgımızda da bayagı fiyatları uçuk. şöyle demo tarzında 3d nin birazda olsa özelliklerini görebilicegim ücretsiz oyunlar varmı? varsa nereden edinebilirim?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız