Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Marin "Konsol Savaşları Aptalca"

 
 
Konsol savaşları. Özellikle yeni nesil ile birlikte iyice ayyuka çıkan ve insanların birbirlerine kırıcı ithamlarda bulunduğu tartışmalar... Peki ne için ? Son yılların en başarılı oyunu Bioshock'un yönetmeni Jordan Thomas'a göre bunun cevabı "hiçbirşey için"
 
Destructoid sitesiyle bir röportaj yapan yönetmen Thomas  durum ile ilgili şu düşüncelerini oyuncularla paylaşıyor;
 
"Oyun duyurularının; kişilerin sahibi olduğu konsolları savunmaya itip, karşı konsolu yok saydığı bir etkiye sahip olduğu biliniyor. Buda kişiyi vahşi şekilde, seçmiş olduğu platforma sebepsiz bir sadakat gösterisine yönlendiriyor; tıpkı bir spor takımı veya soda markasına tutulmak gibi.
 
 Biz oyun yapımcıları açısından bu savaş biraz aptalca. Hedefimiz tutarlılık ve oyuncuları sürekli olarak konsol partizanlığının yapıldığı ve enerjilerini bu yöne harcadıkları bir ortamda görmek üzücü. Görünen o ki bu insanların yaratıcılığını da baltalıyor."
 
Konu hakkında bir hayli dolu olan Thomas, bir zamanların 2 rakip oyun markasının karakterleri Mario ve Sonic'in bugün nasıl beraber aynı oyunlar içerisinde gözüktüğünü örnek göstermedende geçmiyor.
 
 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps
ME 2 Kayıtları ME 3'e Aktarılıcak, 1 İstisna Hariç Ferrari, Need For Speed'e Geri Dönüyor!

laserion

8.2.2010 19:56:02

0
Jordan Thomas'a sonuna kadar hak veriyorum anlamsızca şeyler için birbirini kırmak saçma ve aptalca. Ben bir PC oyuncusu olarak memnunum halimden ama kesinlikle fanatik değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız