Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Games Yeni Stüdyosunu Silikon Vadisi'nde Açıyor

 
 
Take-Two Interactive Software ve 2K Games, yeni oyun stüdyosunu Silikon Vadisi'nde açacağını duyurdu.
 
Stüdyoya Sledgehammer Games kurucularından olan ve Call of Duty serisinin geliştirilmesinde önemli rol oynayan endüstri veteranı Michael Condrey liderlik edecek.
Stüdyo henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalışacak.
 
Michael Condrey:
  
"Harika oyunlar kalite arayışı olan ve bağımsız stüdyo modeliyle güçlendirilen tutkulu ekiplerden gelir. 2K stüdyoları dünya standartlarında bir destek altyapısı tarafından desteklen yaratıcı ve teknik özerkliğe sahip ve bu da yeni bir stüdyo kurmak ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlara gelecek nesil oyunlara öncülük edecek oyun deneyimleri yaratmak için mükemmel bir tarif sunuyor. David ve 2K ile Take-Two'daki kendini işine adamış insanlar zengin ve köklü markalarda geniş bir geçmişe ve aynı zamanda bağımsız stüdyo ekiplerinin tutkularını desteklemeyi görev edinen uzun yönetici görev sürelerine sahip."
 
"Bugünkü duyuru, sıfırdan yeni bir Silikon Vadisi stüdyosu kurmada ve biçimlendirmeye yardımcı olmada geliştiriciler için nadir ve özel bir fırsatı temsil ediyor. Kariyerimdeki bir sonraki adıma başlamak için daha heyecanlı olamazdım." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Monster Hunter: World Satışları 11 Milyonu Aştı Left Alive için Dokuz Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız