Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2D Üstten Görünümlü Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ada için Kickstarter Kampanyası Başladı

 
Bağımsız geliştirici Jakub Hakiel, 2D üstten görünümlü aksiyon rol yapma oyunu Ada için Kickstarter kampanyasının başlatıldığını duyurdu. Geliştirici £20,000 (yaklaşık olarak $26,252 USD) fon toplamayı hedefliyor. Planlanan çıkış tarihi PC, Mac ve Linux için 2021 yılının ilk çeyreği; konsollar için 2021'in ikinci çeyreği.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ada hikaye odaklı tek oyunculu 2D üstten görünümlü bir aksiyon rol yapma oyunudur.
 
- Tutku ve sevgi katılarak piksellerle yapılmış geniş ve acımasız açık dünyayı keşfedin. Karaya ve suya dağılmış tüm sırları bulun.
- Eşsiz davranışlara ve tasarımlara sahip çeşitli düşman ordularına karşı savaşın. Hazırlıklı olun, gözlemleyin, uyum sağlayın ve hayatta kalın.
- İlginç karakterlerle tanışın. Kendinizi hikayenin akışına bırakın, sözlerinizi yerine getirin veya onlara ihanet edin ve hikaye daha da yoğunlaştıkça karakterlerin nasıl değişime uğradıklarını deneyimleyin.
- Karakterinizi istediğiniz gibi şekillendirin. Size en uygun yetenekleri öğrenin, kullanın, yukseltin, iksirlerden faydalanın, güçlü büyüler yapın veya basitçe yolunuzda duran herhangi bir şeye tüm gücünüzle saldırın.
- Beklenmedik için hazırlıklı olun, etrafınızdaki dünya sürekli değişiyor ve neyin içinde olduğunuzu asla bilmiyorsunuz.

 
Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Tüm detayları için Kickstarter sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
PUBG Türkiye, Düzenlediği İlk Topluluk Etkinliğini Duyurdu! Nikkei: Daha Küçük Switch 2019'da Çıkacak

Dhalsim

1.2.2019 21:56:28

0
Bir Hard Truck bir de böyle sevimli oyunlardan aldığım grafik hazzı bambaşka
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız