Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2D Macera Oyunu Ib, Switch için 9 Mart 2023'te Piyasaya Sürülecek

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici kouri, 2D keşif macera korku oyunu yeniden yapımı Ib'nin Switch versiyonunun 9 Mart 2023'te çıkacağını duyurdu.
 
Japonya'da Ib, standart ve Deluxe fiziksel sürümlerde de mevcut olacak. Standart sürümde gri bir kutu, oyunun bir kopyası ve artbook bulunurken, Deluxe sürümde yeşil bir kutu, oyunun bir kopyası, artbook ve işlemeli mendil bulunur.
 
Ib remake, PC için ilk olarak 11 Nisan'da Japonca olarak Steam aracılığıyla piyasaya sürüldü ve 17 Mayıs'ta İngilizce dil desteği eklendi.
 
Ib adında genç bir kız, ailesiyle birlikte bir sanat galerisini ziyaret eder. Ib, çeşitli sanat eserlerini incelerken birdenbire yalnız olduğunu fark eder. O başka birini ararken, müze değişmeye başlar... Etrafınızdaki alanı inceleyin, nesneleri keşfedin ve garip galeriden çıkış yolunuzu bulmak için tuzakları devre dışı bırakın.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 2D Macera Ib
DRAINUS, Switch için 2 Şubat 2023'te Piyasaya Sürülecek Dünyanın gözü İstanbul'daki Global Esports Games randevusunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız