Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2D Aksiyon Macera Oyunu Lair of the Clockwork God Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Size Five Games'in yaptığı, 2D aksiyon macera oyunu Lair of the Clockwork God şu anda PC için yayınlandı. Yine aynı yayıncı ve geliştirici şirketi Size Five Games'in bir diğer oyunu Devil's Kiss de şu anda yayınlandı.
 
Oyunlardan ilki Lair of the Clockwork God, 2D aksiyon macera oyunu ve kıyameti önlemeye çalışıyorsunuz. Yayınlanan diğer oyun yani Devil's Kiss ise Lair of the Clockwork God'ta kontrol ettiğiniz karakterlerin geçmişini anlatan ve görsel roman tarzında olan ayrı bir oyun. Eğer Lair of the Clockwork God'ı satın alırsanız, ücretsiz bir şekilde Devil's Kiss'e de sahip olabiliyorsunuz. Elbette ayrı ayrı alma şansınız da var. 
 
Buraya tıklayarak ana oyun Lair of the Clockwork God'a ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak da hikayenin öncesini anlatan Devil's Kiss'e ulaşabilirsiniz. Lair of the Clockwork God'un Steam fiyatı şu anda %10'luk bir indirim ile 28,80 TL. Devil's Kiss ise 4,20 TL.
 
Her iki oyunun da fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lair of the Clockwork God aksiyon macera point and click 2D oyun haberler bağımsız
The Messenger Geliştiricisi Sabotage Studio Yeni Oyununu 19 Mart'ta Duyuracak Off-road Simülasyon Oyunu Overpass 27 Şubat'ta PS4, Xbox One ve PC; 12 Mart'ta Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lair of the Clockwork God
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız