Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2023 LEC Sezon Finalleri 8-10 Eylül'de Gerçekleşecek!

 
 
     Riot Games, 2023 LEC Sezon Finalleri'nin 8-10 Eylül'de gerçekleşeceği ve biletlerin 19 Haziran'da satışa sunulacağını duyurdu. 2023 LEC Sezon Finalleri, 8-10 Eylül'de Sud de France Arena'da oynanacak.
 
     2023 EMEA Masters Yaz Mevsimi Finali de LEC etkinliğinde gerçekleştirilecek. 2023 EMEA Masters Yaz Mevsimi Finali, 2023 LEC Sezon Finallerinden önce 8 Eylül'de oynanacak. Ardından LEC'nin alt grup yarı finali 9 Eylül'de, büyük finaliyse 10 Eylül'de gerçekleşecek.
 
Riot Games'in duyurusu;
 
"Bu yılki LEC etkinliğimizde çıtayı yükselterek hem oyuncu hem de taraftar deneyimine seviye atlatmak istedik. İşte bu nedenle LEC etkinliğimizin 2023 EMEA Masters Yaz Mevsimi Finali'ne ev sahipliği yapmasına karar verdik. Bu bir ilk olacak," diyor EMEA League of Legends Esporu Direktörü Maximilian Peter Schmidt. "Ekosistemimizin vazgeçilmez bir parçası olan EMEA Masters, EMEA Bölge Ligleri oyuncularına LEC'nin kapılarını aralıyor. EMEA Bölge Liglerinin en iyi takım ve oyuncularından bazılarını LEC etkinliğimizde ağırlayarak taraftarları EMEA'dan gelen yeni nesil yeteneklerin bir kısmıyla tanıştıracağımız için çok heyecanlıyız." 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
EMEA Masters 2023 Şampiyonu DenizBank İstanbul Wildcats Oldu! VCT EMEA 2023 Ligi'nde 5. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız