Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2022 Sezon Ortası Turnuvası Güncellemesi Duyuruldu!

 
     Riot Games Global Elektronik Spor Lideri Naz Aletaha tarafından duyurulan MSI 2022 güncellemesinde; koronavirüs salgınına ilişkin seyahat kısıtlamalarının sürdüğü ve bu sebepten Kore'de düzenlenecek MSI 2022 turnuvasına, Çin temsilcilerinin fiziki olarak katılımının mümkün olmadığı duyuruldu. Ancak Çin temsilcileri çevrimiçi olarak turnuvada katılım gösterecek. Riot Games bununla ilgili teknik anlamda tüm takımların Ping değerlerini 35 ms'ye sabit tutmak için ağ gecikmesi aracı kullanacağını ve hem Kore hem de Çin'de hakem desteği denetimi sağlayacaklarını bildirdi. 
 
     2022 Sezon Ortası Turnuvası Güncellemesi;
 
     "Son iki yıldır küresel COVID-19 salgını canlı etkinlikler alanında hayal bile edemeyeceğimiz zorluklar çıkardı. Bu süreçte hedefimiz güvenli ve adil etkinlikler düzenlerken taraftarların ve profesyonel oyuncuların genel deneyimini de olabildiğince korumaktı. Küresel salgına ilişkin seyahat kısıtlamaları hâlâ gerçekliğini ve değişkenliğini koruyor. Bu kısıtlamaların etkilerini de ekosistemimiz genelinde hissediyoruz.

     Şu anda LPL (Çin'in bölgesel ligi) devam etmekte olan küresel salgının zorluklarıyla karşı karşıya. Bunun bir sonucu olarak ligin MSI temsilcisi, Kore'nin Busan şehrine seyahat edemeyecek. Ancak teknoloji, etkinlik ve rekabetçi operasyonlarımızı yürüten ekiplerimizin kapsamlı çalışmaları sayesinde katılmaya hak kazanan LPL takımı, Çin'den temassız bir şekilde turnuvada rekabet edebilecek. Takım, yerel sağlık ve güvenlik protokollerine uygun olarak kendi kurum binalarından ya da Şanghay'daki LPL Arena'dan turnuvaya katılacak.
Bu kararı alırken güvenlik, altyapı, konum ve rekabetçi bütünlük gibi birçok etkeni göz önünde bulundurduk. LPL'in uzaktan oynayışı destekleyebilecek altyapıya sahip olmasının yanı sıra Çin'le Kore arasındaki ping değeri de makul bir seviyede. Adil bir turnuva olması için turnuvadaki tüm takımların pingini 35ms değerine olabildiğince yakın tutmamızı sağlayacak bir ağ gecikmesi aracı kullanacağız. Aynı aracı 2020 Sezon Ortası Kupası sırasında LPL - LCK karşılaşması için Çin'le Kore arasındaki pingi düzenlemek için kullanmıştık. Turnuvanın rekabetçi bütünlüğünü bozmamak için tüm MSI takımlarının hazırlık maçlarını ve antrenmanlarını bu ping değerinde yapmalarını sağlayacağız. Turnuva boyunca hem Kore hem de Çin'de hakem desteği ve denetimi bulunduracağız."
 
     League of Legends MSI 2022 turnuvası 10 Mayıs 2022 tarihinde Kore'nin Busan şehrinde düzenlenecek.   

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Valorant'a Yeni Gelecek Türk Ajan Fade'in Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Steam Deck ilk Sırayı Koruyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız