Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Sezon Ortası Kupası Duyuruldu

 
     Riot Games, LPL ve LCK ligleri arasında gerçekleşecek 2020 Sezon Ortası Kupası'nı duyurdu. Turnuvada LPL ile LCK'in en iyi ilk 4 takımı yer alacak ve eşit bir mücadele olması için ping değeri 30-40'a sabitlenecek.
 
     28 Mayıs Perşembe gününden itibaren LPL (Çin) Bahar Mevsimi'nin en iyi dört takımı, LCK (Güney Kore) Bahar Mevsimi'nin en iyi dört takımla özel League of Legends Sezon Ortası Kupası'nda karşı karşıya gelecek. 
 
Turnuvada yer alan takımlar; 
 
LPL: JD Gaming, Top Esports, FunPlus Phoenix ve Invictus Gaming
LCK: T1, Gen. G, DragonX ve DAMWON Gaming
 
     Turnuva çevrimiçi ortamda düzenlenecek. LCK takımları Seul'daki LoL Park'tan, LPL takımlarıysa Şanghay'daki LPL Arena'dan katılacak. Sezon Ortası Kupası her iki şehirdeki yerel sağlık kurallarına uyacak ve alanlara seyirci katılımı olmayacak. Maçlar mayıs ayında 2020 Sezon Ortası Turnuvası'nın yerine düzenlenecek etkinliklerin ilki olacak. Sezon Ortası Turnuvası tarihlerinde gerçekleşecek diğer yeni etkinlikler hakkındaki ayrıntılar önümüzdeki haftalarda açıklanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Doğrulandı: Grand Theft Auto V 14 - 21 Mayıs Tarihleri Arasında Epic Games Store'da Ücretsiz Steam Bağımsız Oyunlar Kutlamasında 25 Oyunun Demosunu Deneyebilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız