Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Kış Mevsimi Finali Çevrimiçi Olarak Oynanacak

 
     Riot Games Türkiye, Koronavirüs salgını sebebiyle 2020 Kış Mevsimi Finali'nin çevrimiçi olarak oynanacağını açıkladı. 2020 Kış Mevsimi Finali'nin şampiyonu temmuz ayında düzenlenecek olan Sezon Ortası Turnuvası'na katılma hakkını elde edecek.
 
Riot Games Türkiye'nin açıklaması:
 
     "2020 Kış Mevsimi Finali 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecektir. Finalin Covid-19 Pandemisi nedeniyle çevrimiçi oynanmasına karar verilmiştir. Sağlıklı bir şekilde tekrar bir araya gelebileceğimiz günleri heyecanla bekliyoruz." 
 
     Lig aşamasını ilk 6 sırada tamamlayan ekipler mevsim finallerine yükselecek. İlk 2 sıradaki ekipler direkt olarak yarı finale yükselirken 3,4,5 ve 6. sıradaki takımlar çeyrek finale adını yazdıracak.
 
     Ligdeki son durum; Papara SuperMassive, Dark Passage ve 1907 Fenerbahçe Espor, 2020 Kış Mevsimi Finalleri'ne katılmayı garantiledi. VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi grup aşamasının tamamlanmasına ise yalnızca son 1 hafta kaldı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Alien: Isolation PC için Xbox Game Pass'e Eklendi Vampire: The Masquerade - Shadows of New York PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız