Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Dünya Şampiyonası 25 Eylül Tarihinde Şanghay'da Gerçekleşecek

 
     Riot Games CEO'su Nicolo Laurent ve Küresel Espor lideri John Needham'dan League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası'nın 25 tarihinde Şanghay'da gerçekleşeceğini duyurdu.
 
      Riot Games resmi sosyal medya hesapları ve Lolesports sitesi üzerinden yapılan duyuruda; şirketin 2020 Dünya Şampiyonası'na hayat veren herkesin sağlık ve güvenliğini korumak adına, turnuvanın tüm aşamalarını Şanghay'da düzenleme kararı aldığı bildirildi.
 
 
 
      Dünyanın dört bir yanındaki bölgesel liglerin en iyi takımları, 25 Eylül tarihinde başlayıp 31 Ekim tarihinde sona erecek bu en önemli LoL Espor turnuvasında karşı karşıya gelecek.
 
     Etkinliğin tek bir şehirde düzenlenmesiyle salgın riskini en aza indirmeyi ve gösteri ortamını daha yakından kontrol altında tutmayı amaçlayan Riot Games, çeşitli sağlık örgütlerinden ve hem yerel hem de ulusal yönetimlerden yardım almaya devam edeceklerini açıkladı. 
 
      "Gösteriye dair planlarımızı gizli tutmak istesek de etkinlik boyunca özel ve heyecanlı bir espor deneyimini dijital olarak size sunmak istiyoruz. League of Legends Esporu tarzından ödün vermeyeceğiz. 2017 yılındaki Kadim Ejderha'dan geçen yıl True Damage'ı gözler önüne seren Holonet teknolojisine kadar, her zaman izleyici deneyimini geliştirmeye çalıştık. Bu yılın gösterisi için de son derece heyecanlıyız. Etkinliklere dair yerel yönetmelerin izleyicilere izin vermesi halinde biletlere ve güvenlik protokollerine dair bilgileri yazın sonlarına doğru paylaşacağız."
 
     Turnuvanın ilk aşamalarında dijital izleyici deneyimlerine odaklanılacak ve bu aşamalar izleyici kitlesi önünde oynanmayacak. Büyük final ise Pudong Futbol Stadyumu'nda gerçekleşecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Fargo'nun 4. Sezonundan Teaser Paylaşıldı Wonder Woman 1984'ün Yeni Fragmanı Bu Ay İçinde Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız