Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2019'un En İyi 5 Oyunu

 
2019'un sonuna neredeyse geldik ve bu yıl en çok beklenen yapımlar çıkışlarını gerçekleştirdi. Biz de sizlerle birlikte yılın en iyi oyunlarını seçmek istedik. Şunu hatırlatalım; burada bulunan oyunların tamamını, yaptığımız anketler ile siz seçtiniz. Biz ise sizin seçtiğiniz oyunları kendimizce sıraya koyduk. 
 
Bu tarz anketler, interaktif sorular ve daha fazlası için buraya tıklayarak bizi Twitter'dan takip edebilirsiniz. 
 
Resident Evil 2
 
 
 
Bu yılın başlarında çıkan Resident Evil serisinin belki de en iyi oyunlarından biri. Orijinal Resident Evil 2'nin yeniden yapılmış hali olan bu oyun, oyunun zaten iyi olan yerlerini koruyup oyunu günümüzün dinamikleriyle çok güzel bir hale getirmiş. Korku oyunları için çok önemli bir yere sahip olan ses unsurunu muazzam kullanarak yılın en iyi oyunlarından biri olmayı başardı.
 
Star Wars Jedi: Fallen Order
 
 
 
Oyuncular için çok önemli bir yere sahip olan Star Wars markasının kaliteli bir oyununu uzun zamandır görmüyorduk. Işın kılıcı gibi oynanış mekaniğinin zor olduğu bir yapımı, Dark Souls gibi bir oyundan esinlenerek gerçekten kaliteli bir yapıma çevirmiş geliştirici ekip. Oyunun hala birkaç eksiği mevcut ancak bu yolda ilerlerse, ilerleyen süreçte çok daha güzel Star Wars oyunları göreceğimizin sinyalini veren oyun, eksiğine rağmen yılın en iyi oyunlarından biri.
 
Metro Exodus
 
 
 
Ortalamanın biraz üstü oyunlara sahip olan Metro serisi bu oyun ile birlikte gerçekten ne kadar büyük bir potansiyel taşıdığını bizlere gösterdi. Bütçe sağlandığı zaman gerçekten çok daha kaliteli bir yapım haline gelen oyun, yılın kesinlikle en iyilerinden. Özellikle oynanışta yapılan bazı küçük değiştirmeler oyunun atmosferini çok daha iyi yansıtmış. Daha ağır mekanikleri, eski oyunlara göre artan zorluğu gerçekten çok tadında olmuş ve nasıl zorlu bir dünyada olduğumuzu bize çok güzel hissettiriyor.
 
Sekiro: Shadows Die Twice
 
 
 
Kalbimizi çoktan kazanmış olan FromSoftware'in yeni oyunu, eskiden iyi yaptığı her şeyi çok daha güzel hale getirmiş. Oyunun savaş mekaniklerini biraz daha ayrıntılı öğrenmeniz gerekiyor ki bu da oyunu daha güzel bir hale getirmiş. Eskisi kadar zor, ama gerçekten çaba harcanıldığı zaman karşılığını alma hissi eski oyunlara göre çok daha iyi. Atmosfer olarak inanılmaz başarılı bir yapım. 
 
Death Stranding
 
 
 
Hem bize göre hem de sizlere sunduğumuz ankete göre yılın en iyi oyunu Death Stranding. Bu seçime katılmayacak insanların, diğer oyunlara göre daha çok olduğunu biliyoruz. Bu yüzden oyunu daha ayrıntılı bir şekilde açıklayalım. 
 
Öncelikle oyunun tartışmasız bir şekilde en iyi yanının grafikler olduğunu söyleyebiliriz. Grafikler gerçeğe çok yakın. Kaplamalar, ışıklandırmalar, uzak mesafe çizimleri ve animasyonlar. Gerçekten bu konu için özenle çalışılmış ve büyük bir bütçe ayrılmış. 
 
Oyunun en çok tartışılan noktası ise oynanış. Öncelikle şunu söyleyelim: Hayır, bu oyun bir yürüme simülasyonu değil ama evet, bu oyun bir kargoculuk simülasyonu. Kojima daha önce de söylediği gibi, "Bu oyun yeni bir tür mü?" sorusuna yanıt arayalım birlikte. Çünkü Kojima'nın yaptığı bu oyunun türü, simülasyon değil. Zaten öyle olsa yeni bir tür olmazdı. 
 
Oyun temelde bir inşa etme oyunu. Minecraft'ta nasıl hayatta kalabilmek için çeşitli yapılar inşa ediyorsanız bu oyunda da "bağ" inşa ediyorsunuz. Bu bağ bazen bir bölgeyle başka bölgeyi, bazen iki karakteri, bazen de oyuncuları birbirine bağlıyor. Bu bağı ise hayatta kalma oyunlarındaki gibi işinizi kolaylaştırmak ya da yaşayabilmek için yapıyorsunuz. Sizin geçmekte zorlandığınız bir yerde işinize yarayacak bir merdiven veya köprü sizi başka oyunculara bağlıyor. Özellikle oyunun ikinci kısmında hiç tanımadığınız insanlarla sadece işinizi daha kolaylaştırmak için asfaltı bitirmeye çalışıyorsunuz. Kojima'nın bu oyunda yapmaya çalıştığı şey şu: İnsanları birbirine bağlamak. Aksiyon oyunları size göre daha keyifli olabilir ama Kojima bu oyunla, oyunlarda sadece insanları öldürerek değil, onlarla bağ kurarak da keyif alabileceğimizi göstermiş. Bir kargoyu bir yerden alıp başka bir yere götürdüğünüzdeki o rahatlama hissi ve etrafa çeşitli bağ yapıları kurmak gerçekten güzel bir his. Tabii her şeyi oyuncularla birlikte yapmıyorsunuz, Kojima bazı şeyleri sadece kendimiz yapmamızı istemiş. Örneğin 2. bölümdeki ana bölgeye giden asfaltın bir bölümünü sizin için hazır olarak veriyor. Oyuncuların yapıyı bitirmek için verdiği malzemeleri de kullanıyorsunuz ama oyuncular sadece yapının bir kısmını yapabiliyor, geri kalanı size kalıyor. Bu durum oynanışı daha keyifli hale getiriyor. Hem kendiniz çabalıyorsunuz, hem de başka oyuncular size işin ucundan tutarak yardım ediyor. 
 
Oyunda yürüdüğünüz kısım sadece ilk birkaç saat. Sonrasında çeşitli araçlarla oynanış değişiyor. Elde ettiğiniz araçlar ve yenilikler ile oyunun oynanışı gerçekten oldukça çeşitli bir hale geliyor. Yanınıza alacağınız malzemeden rotanıza kadar dikkat etmeniz gerekiyor ama bu durum sizi bunaltmıyor aksine daha da oyuna bağlıyor. Oyun ne zaman sizi bir oynanış unsurundan sıkmaya başlasa hemen yeni bir oynanış şekli oyuna dahil oluyor.
 
Oyunun eksileri elbette var. "Yükçü" adındaki düşmanlara karşı gizlilikle yaklaşmanız istenmiş. Aksiyona girdiğiniz zaman bu düşmanlara karşı, oyunun çeşitliliği çok az olan yere geliyorsunuz. Ancak bu durum canınızı çok da sıkmıyor. Oyundaki bir başka düşman olan KV'ler ise gerçekten canınızı çok sıkıyor. Gerilimi sonuna kadar yaşatıyor ve tasarım, düşünce olarak gerçekten çok güzel bir iş başarılmış. P.T. gibi bir oyunun yapımcısından da bu beklenirdi.
 
Müziklerin kalitesi ve kullanım yerleri ise gerçekten çok başarılı. Hikaye konusunda da aynı grafikler gibi çok fazla çalışılmış 
 
Genel olarak bakarsak ise gerçekten farklı bir yapım ve başarılı bir yapım ancak elbette herkese göre değil. Ancak ne olursa olsun objektif bakılıp bu oyunun hakkı verilmesi lazım. Bu tarz oyunlara destek olunmazsa, hepimizin şikayet ettiği o oyunlardan başka yapımlar göremeyiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
yılın en iyi oyunu death stranding sekiro resident evil 2 star wars metro exodus
Call of Duty: Modern Warfare, 2019 Yılının En Çok Dijital Satış Yapan Oyunu Oldu Monster Hunter World: Iceborne'un İkinci Büyük Güncellemesi 5 Aralık'ta Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.11.2019 08:16:38

0
Oyun fiyatlarından haberiniz yok sanırım insanları gaza getirip bu oyunu aldıracaksınız. Oyunda araçları ne kadar kullanıyorsun oyunda araçları heryerde kullanmıyorsun aksiyon sahneleri yok denecek kadar az bunu izlediğim videolardan ki lats play videoları bunlar burada herşey açıkken oyunu farklı şekilde lanse etmek ne kadar etik.

Eeltorm

26.11.2019 15:04:02

0
Death Stranding 1. sırada olmalı, oyun goty.

RageofTurk

25.11.2019 22:38:39

0
Death stranding ilk 5 e değil. İlk 50 ye almam. Boşe beleş leş bir oyun. Oyunu yapan adam bile maksadını çözememiş

BSC Misafiri

25.11.2019 21:01:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dead Stranding *GOTY, en iyi hikaye ve grafik* Kıskananlar çatlasın :D
Tamam paralı boy.
Aynen kojima bana para veriyor bsc'de oyunumu öv diye :D

Source

25.11.2019 15:13:56

0
Pubg ile bu oyun çok farklı kulvarlarda koşturuyor

Whipseer

25.11.2019 15:12:26

0
Pubg bile daha iyi ondan

Whipseer

25.11.2019 15:11:28

0
Niterdonun tencente 15 sıra takması kadar saçma listeler niterdo sponsorluğunda ki listelerdir

BSC Misafiri

25.11.2019 14:35:17

+1
Level'de 100 üzerinden 95 vermiş. Nasıl para yedirmiş la bunlar :) 100 üzerinden 95 ya.. Death Stranding 100 üzerinden 95.

BSC Misafiri

25.11.2019 14:35:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dead Stranding *GOTY, en iyi hikaye ve grafik* Kıskananlar çatlasın :D
Tamam paralı boy.

BSC Misafiri

25.11.2019 12:10:35

0
Dead Stranding *GOTY, en iyi hikaye ve grafik* Kıskananlar çatlasın :D

BSC Misafiri

25.11.2019 12:10:16

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunlar arasında en kötüsü dead stranding
İlk 5'e de giremez de çaktırma işte. Aga be.. Kalite iyice düştü ha buradada.. Merlin gibi buraya da bay bay diyeceğiz anlaşılan.

BSC Misafiri

25.11.2019 12:09:36

+1
Death Stranding'de 30. saati devirdim. Oyun değil şaheser, böyle bir şey yok, oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim.

BSC Misafiri

25.11.2019 12:08:26

0
Bu death strandingi övme yolu sanırım.Kac gündür paylaşmıyordun.Birde böyle paylaşayımda yine öveyim mi dedin.Diger oyunları kısa kesmişsin .Death strandinge 5,6 paragraf yazı yazmışsın .Bu kadarda yanlı paylaşım yapılmaz.Death stranding için şunu yazsan yeterdi Kargo Similasyonu oyunu Yürüme Similasyonu Oyunu tmm bitti

BSC Misafiri

25.11.2019 12:07:50

+2
Hayır hak etmiyor yüzyılın balonu .sizin gibi kojima fanboylarıda yada 400 TL veren enayilerde heryerde övüyor iste

Manhunt Three

25.11.2019 11:55:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: joof En iyisi sekiro En kotusu death stranding Ortada kalan 3 lu onemsiz
Re2, Metro ve SW önemsiz ise sen daha fazla oyun oynama.

e.salvador

25.11.2019 10:47:05

+4
Forumdan soğutan bir haber daha..

akilsizadam

25.11.2019 10:36:20

+1
Mario Maker 2, Link's Awakening, Luigi's Mansion 3, DmC 5, Outer Worlds, Smash Bros, MW ve eminim şu an aklıma gelmeyen birkaç oyun. Bunlardan herhangi biri DS ve Sekiro yerine konabilir.

Source

25.11.2019 09:09:00

0
Death Stranding yılın oyunu olmayı hakediyor. :)

Ike

25.11.2019 07:24:02

+8
Death Stranding bölümünü okuyamadım bile düşünün rezaleti. Okurken ne anlatıyor bu, amacı ne, konu nereye varıcak derken okumayı bırakıyorsunuz.

chris92

25.11.2019 03:49:43

+9
Sizdede nasıl öveceğiniz yolu kalmadı artık sanırım ? .Herşeyi paylaştınız çünkü.Anket yapılıyor ve bizim haberimiz yok ve onun kazananı death stranding çöpü çıkıyor .Eminim oda uydurma bir haberdir.

Berkayselcuk

25.11.2019 00:54:22

0
Editör kardeşimize para yemiş diyen arkadaşlar haksızlık yapıyor, hiç bu forumda takilmamislar belli ki. Kendisi ağır ps fanboyu ve önceki haberleri de hep kaynaksız bir şekilde tarafliydi zaten. O yüzden de ds i fazla övmüş. Yılın oyununa ise bir şey diyemeyeceğim zira dmc5 ve outer worlds den başka bu sene çıkan bir oyun oynamadım outer worlds ün başından kalkamasam ve çok keyif almış olsam da(Fallout tadında bir şey çıksa da oynasam diye kudurmam da etkilidir belki ) çok eksiği olan bir oyundu. Adamların bütçesi de sınırlıydı zaten. Dmc 5 in grafiklerine bayıldım, çok eğlenceli bir oyundu üzerine. Oyum yine aynı kalitede grafikleri olan resident evil 2 ye

joof

25.11.2019 00:41:59

0
En iyisi sekiro En kotusu death stranding Ortada kalan 3 lu onemsiz

kaplan3461

25.11.2019 00:04:19

+1
Bir neslin sonu yaklastigi için iyi oyunlar çıkıyor son dönemde.

Biohesner

24.11.2019 23:40:05

+8
Hem bize göre hem de sizlere sunduğumuz ankete göre yılın en iyi oyunu Death Stranding Nerde bu anket ben niye katilmadim?

Boone

24.11.2019 23:34:16

+9
BSC ye neler oluyor böyle? En iyi 5 oyun listesi değil bu resmen Death Stranding için özel haber olmuş. Diğerleri için bir paragraf anca yazmış kendini editör sanan arkadaşımız. Bu kadar da belli etmeyin para aldığınızı :D

mehmetalpertr

24.11.2019 23:25:34

+1
Star Wars Jedi Fallen Order bitirdim. Çok güzel bir oyun.. Tavsiye ederim.

BSC Misafiri

24.11.2019 22:24:39

+1
Death stranding bence en iyi 5 oyun değil en kötüsü olabilir

Krone

24.11.2019 22:02:17

+1
Oyunculuk adına silik bir yıl oldu. Yani şöyle benim diyebilecek bir yapım yok.

TheNewAtilla

24.11.2019 21:58:45

0
Tek eksisi combatı tatmin etmedi beni. Platform-puzzle sevmem normalde ama bunda bayıldım. Hikaye de beklentimin üstünde şimdilik daha bitirmedim

RocK__StaR

24.11.2019 21:43:41

+3
Death stranding yılın oyunu olucak kadar kapasitede bir oyun değil yılın oyunu sekiro dur eğer olursa geoff keighley diğer oyunları görmezden gelip kojimayı desteklemiş demektir

BSC Misafiri

24.11.2019 21:24:14

+3
Death Stranding'in tam bir hayal kırıklığı olduğunu açık açık niye söylemiyor kimse anlamıyorum. Şahsen oyunun ilk tanıtım videolarını görünce çok etkilendim ve 10/10 bir oyun çıkacağına emindim. Dünyası çok ilgi çekiciydi , oynanış da öyle olursa müthiş bir şey çıkacaktı ortaya ama gelin görün ki oynanışın tek odağının "yük taşımak" olması beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şu oyunu bu kadar hype oluşturarak piyasaya Ubisoft veya EA sürseydi yerden yere vurulurdu ama kimse Kojima'ya kötü diyemiyor. Yılın oyunu olmayı uzaktan yakından hak etmiyor. Star Wars evreniyle hiç alakam olmamasına rağmen oynanışıyla gayet eğlenceli olmayı başarabilen Jedi:Fallen Order'a benim oyum. Metro Exodus da olabilir.

BSC Misafiri

24.11.2019 20:06:17

+2
Bitirip de sevmeyenlere laf yok ama bitirmeden konuşanlar ağır boş yapıyor.

wWenTj

24.11.2019 19:35:10

0
Kesinlinle katılıyorum..Sinematik gibi oyun yapmıslar ..Animasyonlar kamera açıları efso olmuş..

Funder

24.11.2019 19:27:15

+11
Önceden yıl bitimine yakın zamanlarda o yılın en iyi oyunları gibi bir haber yapılmıyordu.Heleki 2018'de bomba oyunlar çıkmasına rağmen böyle bir haber yapılmamıştı. Seneyede böyle bir haber görürmüyüz ? Sanmıyorum. Sırf Ds için yeni konsept yaratmış bsc. Daha önce hiçbir oyunun bu kadar abartıldığını görmemiştim. Tüm dünyada durum böyle. Haber sitelerinin yanı sıra oyuncular da Kojima'ya anlam veremediğim seviyede sevgi ve saygı gösteriyor, zira 2015'de MGS V'in %100 goty olmasını bekliyordu herkes. Aynı fanboyluk Bethesda oyunları içinde yapılıyor herkes tarafından ilginçtir ki.

kun0s

24.11.2019 19:07:39

+1
Ne kadar çok balon seven varmış, nasıl savunacaklarını şaşırdılar.

OldGamers86

24.11.2019 18:37:09

+15
Death Stranding'i şuan ben de oynayanlardanım. Abartıyorsunuz kesinlikle. Hikaye, müzik tamamlayıcı unsurlardır bir oyunda. Bu oyun sıkıcı. Yarım saat boş dünyasında a noktasından b noktasına kargo goturdum. Iki yagmacı yumrukladım, bir balinadan kactım. Bu kadar. Çok zevliydi. Kojima-san thank you.

BSC Misafiri

24.11.2019 18:04:49

0
Days Gone ortalama üstü bile sayılmayacak bir oyun. Ortalama denilebilir. Listede olmaması normal, Death Stranding hakkında bişey demiyorum adminler bayağı DS fanı çünkü.

arman09

24.11.2019 17:11:38

+4
Days goneda çok iyi bir oyundu bence

BSC Misafiri

24.11.2019 17:08:00

+5
Rdr2 2018 oyunu bu arada Outer Worlds nerde harbi DS yerine o olmalıydı harbi

gyulanemeth

24.11.2019 16:58:01

+2
2018'de çıktı RDR2

Biohesner

24.11.2019 16:52:17

+21
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu Death Stranding'i 'eleştirenlerin' acaba kaç tanesi oyunu bitirdi?
Ben bitirdim,Ve iyiki arkadasimin hesabindan oynadim hayatimda oynadigim en gereksiz oyundu 400 tl versem kendimi avutmak icin sacma sapan heryerde bsc gibi overdim

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:40

0
Red Dead redemption 2 nerde admin! Dead stranding gibi sacma oyunu koymussunuz

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:29

+8
Bu oyunlar arasında en kötüsü dead stranding

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:24

0
DS için ne kadar sponsorluk ücreti alındı böyle iyi reklamı yapılıyor oyunculara sevdirilmek için biraz komik bir durum

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:17

+4
Death Stranding'e yılın oyunu diyen bir yazının çok ciddiye alınır bir tarafı yok maalesef. Bu oyuna bu paraları vermeyin arkadaşlar cidden, gidin mutfak masrafınızı karşılayın ya da elbise falan alın.

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:13

+2
Bu Death Stranding'i 'eleştirenlerin' acaba kaç tanesi oyunu bitirdi?

BSC Misafiri

24.11.2019 16:43:03

+11
Ciddi ciddi soruyorum DS Haberleri için paramı aldınız? Bu ne böyle her girişimde bi DS haberi içim şişti DS de DS.Redi2`ye Metro Exodus`a Star Wars`a ve Sekiro`ya yazılanlar DS nin yarısına denk gelmiyo sanki oyunu anlatmamışsınızda oyun adına ferman yazmışsınız oyun dünyası DS etrafında dönmüyor hatırlatayımda ben bi belliki unutulmuş editör tarafından...

BSC Misafiri

24.11.2019 16:42:53

0
Sekiro ve metro exodus hariç katılıyorum

BSC Misafiri

24.11.2019 16:42:44

+1
Çok güzel ve doğru bir liste olmuş. Ek olarak COD MW ve Days Gone da iyi

BSC Misafiri

24.11.2019 16:42:40

+1
The Outer Worlds'ü bu listeye koymamak gerçekten çok yanlış. Yılın en yüksek puan alan oyunu olmasına rağmen hemde... oyunculuktan ve kaliteli yapımlardan bu kadar uzak olmak korkunç.

Philipp_Plein

24.11.2019 16:06:22

0
Bu yıl oynadığım en iyi 4. bir oyun yok sadece 3 tane var. 1. Metro Exodus 2. Days Gone 3. Star Wars

copierbond64

24.11.2019 16:06:19

0
Acayip yanlı bir konu olmuş. Neyse ki yorumlara da bakıp 1-2 oyun daha oynama şansım olacak.

Mütercim Bey

24.11.2019 15:59:00

+4
Sony iyi para veriyor herhalde, yoksa - evet yenilikçi bir oyun ama herkese hitap etmeyecek - ortalama bir oyun için bu kadar övgü kasılmaz. Almıyorum Sony Bey zorlamayın artık. İlk başta 400 TL etmeyecek bir oyun için o kadar para vermem. Steam'de şöyle 100 TL falan olduğunda sırf koleksiyonda olsun diye alabilirim.

Funder

24.11.2019 15:55:01

0
Dünyadaki tüm oyun medyası Death Stranding ve Kojima'yı abartıp toz kondurmuyorken Bsc'den aksini bekleyemeyiz zaten. Shadow of War/Mordor gibi bu oyununda övülmesi için kesenin ağzını açmışlar işte medyaya.

Jack Rabbit Slims

24.11.2019 15:47:33

+10
Editör arkadaş biliyorum işine gelmeyen yorumları siliyorsun, belki bunu da silersin ama yine de yazacağım. Türkçen çok kötü. Cümlelerin anlatım bozukluğundan geçilmiyor, anlatım bozukluğu olmayan cümleler de titri “editör” olan birine yakışmayacak kalite. Bunu olumlu bir eleştiri olarak alıp dikkat etmeni dilerim.

evo_4

24.11.2019 15:45:47

0
Valla Death Stranding bir tarafa bu sene şöyle hakkıyla yılın oyunu olabilir dediğim bir oyun yok ne yazık ki. Ama şu var ki bu sene çıkan hemen hemen her oyun çok iyiydi. Siz seneye görün tam bir şampiyonlar ligi olacak.

Outlaw-E

24.11.2019 15:41:04

+12
Death stranding denen çöpün hype ını yemezler.

Otto_Skorzeny

24.11.2019 15:34:49

0
Bu oyunlar içerisinde en iyisi Star Wars Jedi Fallen Order. Ama son zamanlarda oynarken en fazla keyif aldığım oyun Days Gone.

Biohesner

24.11.2019 15:18:18

+9
DS haberı yapmak ıcın kafanızdan format uydurmayada baslamışsınız,Metro ya ortlamanin ustu demek nedir arkadas,Oldu olacak ds de son asrin en yenilikci oyunu diyin almayan cok sey kaciriyordur falan diyin

porsux

24.11.2019 15:08:44

+16
Metro oyunları mı ortalamanın biraz üstündeymiş ? Birşey demeyeyim diyorum ama her haber içeriğinde daha da kötü hissettiriyorsunuz bana. Kişisel görüşüm dersiniz anlarımda sanki genel bir kanıymış gibi yazmanızı anlamıyorum. Metro çok iyi kalitede bir seri, dediğiniz gibi ortalamanın biraz üstü falan değil. Saçmalamışsınız.

Xeat

24.11.2019 15:03:35

+3
Acaba neden en son oyunun açıklaması bu kadar uzun? Diğer 4 oyuna 2 satır bile çok görünüyorken 5. oyuna methiyeler düzmek [:'(] Demek iyi para şey yapmışlar bu editör kardeşe. Paso o yapıyor Death Stranding haberi.

Tiny Titan

24.11.2019 15:00:23

+40
Yani merak ediyorum oyun tarihinde Death Stranding kadar şişirilen koruyup kollanan bir başka oyun varmıdır. Hakikaten midem bulandı artık.

Hell-Riegel

24.11.2019 14:49:20

+18
İyi para almışsınız

Manhunt Three

24.11.2019 14:42:01

0
CoD Mw'yi unutmamak gerek bence. Hikaye ve multiplayer olarak son yılların en iyi CoD oyunu. Ayrıca Star Wars'a bayıldım...

TheNewAtilla

24.11.2019 14:14:33

+2
Bunların arasında jedi fallen order bence
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız