Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2011 Yılında Bir Prince of Persia İptal Edilmiş

PoPThe Forgotten sands beklentileri karşılayamamıştı

      Ubisoft, Prince of Persia serini bir süreliğine askıya aldığını duyurmuştu. Büyük ihtimalle her yıl 1-2 Assassin's Creed oyunu geliştirmekten Prince of Persia'ya ayıracak zamanları kalmadı diyebiliriz. Firma geçen yıl Assassin's Creed 3 ve Assassin's Creed 3: Liberation ile karşımıza çıkmıştı.
 
     Ubisoft''tan deneyimli bölüm tasarımcısı Christophe Prélot'un açıklamasına göre firma 2010 yılındaki the Forgotten Sands'in ardından 2011 yılına kadar 1 yıl boyunca yeni bir Prince of Persia geliştirdi, ama proje daha sonra iptal edildi.
 
   Projenin oynanabilir olarak insanlara tanıtılacağı aşamada bu iptalin yapıldığı söyleniyor. Projenin neden iptal edildiği ise bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pop prince of persia ubisoft adventure pc ps3 xbox 360 action
Medal of Honor Oyun Dışı Kaldı! Black Ops 2'nin Wii U Güncellemesi Sorunlu Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.1.2013 13:39:53

0
2008 deki oyunun devamını çıkarabilirlerdi, bazı eksiklikleri düzeltildiğinde güzel bir oyun ortaya çıkabilirdi. Artık anlaşılan Prince of Persia ubisoft için bir oyun değil başka oyunlara ilham kaynağı olan bir şeye dönüşmüş. Keşke The Sands of Time üçlemesi gibi bir seri gelse de oynasak...

Manwe Sulimo

31.1.2013 11:08:20

0
Tahminimce proje eptal edilince harcanan emekler bosa gitmesin diye gectigimiz gunlerde sizdirilan osiris projesine donusturuldu. Ayrica ubisoft PoP u niye onemsemiyor anlamiyorum son oyun berbatti yinede bekleneni karsilamadi diyorlar. Yahu oyle bir oyundan ne gibi bir beklentin olabilir ki?? Kisacasi yazik ediyorlr boyle bir seriye...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince Of Persia
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız