Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor, MSI 2019 Turnuvasına Veda Etti

 
     League of Legends'da bütün bölgelerin Kış Mevsimi şampiyonlarının katıldığı Mid-Season Invitational (MSI) 2019 turnuvası ön eleme etabı 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. 2. günün sonuncunda; A grubu yükselme karşılaşmasında temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor, Vietnamlı Phong Vü Buffalo takımına 1-0 yenildi ve MSI 2019 turnuvasına veda etti. 
  
     2. gün A grubu eleme karşılaşmaları ile başladı. Isurus Gaming ve Phong Vü Buffalo karşılaşması sonucunda Phong Vü Buffalo rakibini 1-0 yenerek A grubunda 4. galibiyetine ulaştı. İkinci karşılaşma temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor ve Bombers arasında oynandı. 1907 Fenerbahçe Espor, Bombers karşısında kolaylıkla üstünlük sağladı ve rakibini 1-0 yenerek, A grubunda 3. galibiyetini elde etti. Günün üçüncü karşılaşması Phong Vü Buffalo ile 1907 Fenerbahçe Espor arasında oynandı. 1907 Fenerbahçe Espor için oldukça kritik olan bu karşılaşmada temsilcimizin kazanması durumunda galibiyet sayıları eşitlenecek ve bir karşılaşma daha oynanacaktı, kaybetmesi durumunda ise Phong Vü Buffalo üst tura yükselecekti. Nitekim karşılaşma temsilcimizin beklediği gibi gitti ve 1907 Fenerbahçe Espor, Phong Vü Buffalo karşında mutlak bir üstünlük ile 1-0 kazanmayı başardı ve böylelikle Phong Vü Buffalo ile gruptaki galibiyet sayıları eşitledi.
 
     1907 Fenerbahçe Espor ve Phong Vü Buffalo "tiebreak" karşılaşmasının akşam saatlerine oynanacağının duyurulması ardından günün geri kalan zamanında B grubu karşılaşmaları oynandı. B grubunda bulunan her takım toplam 2 karşılaşma gerçekleştirdi ve günün sonucunda Vega Squadron takımı 2 galibiyet ederek grubunda 1. sıraya yerleşti.
 
 
 
     Günün son ve önemli karşılaşması; 1907 Fenerbahçe Espor ve Phong Vü Buffalo maçı oynandı. Karşılaşma sonucunda temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor rakibi Phong Vü Buffalo'ya 1-0 yenildi ve turnuvaya veda etti. Phong Vü Buffalo, Ön Eleme Finalleri'ne yükseldi ve Team Liquid ile yarı finalde eşleşti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Birinci Dünya Savaşı FPS Oyunu Tannenberg Bu Kış PS4 ve Xbox One'a Gelecek Sonic the Hedgehog Filminin Yönetmeni Sonic'in Tasarımını Değiştireceklerinin Sözünü Veriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız