Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor FIFA Oyuncusu Transfer Etti!

 
     1907 Fenerbahçe Espor, XBOX FIFA oyuncusu Emre Benli'yi transfer ettiğini duyurdu.
 
     XBOX platformunda FIFA 18 oyununda Fenerbahçe adına mücadele edecek olan Emre Benli, transferinin ardından; “Hayallerim gerçekleşti. Bu transferden dolayı gerçekten çok gururluyum ve özellikle koçluk ve yönetim ajansım olan Bundled'a ve bu transferin gerçekleşmesini sağlayan 1907 Fenerbahçe Espor'a teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda Bundled CEO'su Delano Limaheluw'a bana inandığı ve bugün bulunduğum noktaya gelmemde bana yardım ettiği için teşekkür etmek istiyorum. Dünya şampiyonu olmak ve nihayetinde taraftarlarımızı gururlandırmak için 1907 Fenerbahçe Espor adına oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.” açıklamasında bulundu.
 
     Emre Benli, Global eLeague'de FC Twente adına yarı finale yükseldiği için turnuvaya devam edecek. Yeni kulübü 1907 Fenerbahçe Espor adına ise ilk kez mayıs ayında FIFA eClub Dünya Kupası'nda mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Sports FIFA 18
Yoku's Island Express 29 Mayıs'ta Çıkacak Xbox Live Gold Mayıs 2018 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu

Bluedn

21.4.2018 18:54:05

0
değişik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 18 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız