Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

150 Oyunluk Koleksiyon Atari Mania 13 Ekim'de Geliyor

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici iLLOGIKA, oyun koleksiyonu Atari Mania'nın Switch (Nintendo eShop üzerinden), PC (Steam üzerinden) ve Atari VCS için 13 Ekim'de 24,99 dolarlık bir fiyatla çıkacağını duyurdu.
 
Atari Mania'da, retro Atari oyunlarına sahip çıkmakla görevli Atari Kasasının Bekçisi rolüne gireceksiniz. Bir gece ölü bir piksel belirir ve çok geçmeden tuhaf şeyler yaşanmaya başlar! Bu yolda maceraya atılırken, tanıdık ve sevilen oyunların çarpıklaşmasına ve mutasyon geçirmesine tanıklık edeceksiniz. 
 
Atari CEO'su Wade Rosen bir basın açıklamasında şunları söylemişti: "Atari'nin 50. yıl dönümünü kutlarken, Atari Mania, hayranlara en sevdikleri Atari oyunlarını ve karakterlerini sunacak. Oyuncular, Atari oyunlarıyla ve karakterleriyle yeniden etkileşim kuracak.

Atari Mania, Atari'de yer alan klasikleri sunacak. Elli yıllık harika bir geçmişi sizlerle kutluyoruz."
 
Steam sayfası
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera platform
Century: Age of Ashes 26 Eylül'de PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor Rol Yapma Oyunu The Last Hero of Nostalgaia 19 Ekim'de Çıkış Yapacak

aterikasedi

23.9.2022 15:44:31

0
Retro ölmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atari Mania
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız