Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

100 Thieves, Counter Strike: Global Offensive Sahnesine Geri Döndü!

 
     Kuzey Amerika elektronik spor organizasyonu 100 Thieves, Renegades Counter Strike: Global Offensive kadrosunu bünyesine kattığını duyurdu. 
 
100 Thieves CS:GO Kadrosu
 
Justin “jks” Savage
Aaron “AZR” Ward
Joakim “jkaem” Myrbostad
Sean “Gratisfaction” Kaiwai
Jay “Liazz” Tregillgas
Aleksandar “kassad” Trifunovic (Koç) 
 
     Renegades, CS:GO takımı ile yollarını ayırdığını açıklamasından birkaç saat sonra 100 Thieves, eski Renegades kadrosu ile anlaştığını duyurdu. Kadroyu olduğu gibi bünyesine katan Kuzey Amerika ekibi, kadro üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadı. Gelişmeyi duyuran takım CEO’su Nadeshot, takımın yeteneğine güvendiğini, bu takımın şampiyonluk kazanabilecek seviyede olduğunu ve şampiyonluk için takımın ihtiyacı olan her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti ve aynı zamanda, CS:GO gibi müthiş taraftar kitlesine sahip bir sahneye giriş yapacakları için çok mutlu olduğunu açıklamalarına ekledi. 100 Thieves takımı geri dönüşünün ilk mücadelesini 7 Kasım tarihinde başlayacak olan Intel Extreme Masters Beijing 2019 turnuvasında verecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Call of Duty: Modern Warfare PC Dosyalarında Henüz Yayınlanmamış 38 Harita Bulundu Kojima, Death Stranding'ten Önce de Kargo Oyunu Yapmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız