Nioh 2'nin TV Reklam Videosu Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo'nun yaptığı, geliştiriciliğini Team Ninja'nın yaptığı, Dark Souls benzeri oyun Nioh 2'nin çıkışına çok az bir süre kaldı. Oyunun da TV reklamı az önce paylaşıldı.
 
Reklam, Japonya televizyonlarında gösterileceği için dili Japonca. Dili anlamasak da başarılı bir reklam videosu olduğunu söyleyebiliriz.
 
Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Nioh 2, 13 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Bu zorlu aksiyon rol yapma oyununun devamında gizemli yarı insan, yarı doğaüstü Yokai savaşçısı olarak samurayın ölümcül sanatlarında ustalaşın.

Şiddetli Sengoku dönemi Japonyası ve acımasız şeytanlarla dolu ölümcül Dark Realm'i keşfedin.

Ölümcül silahlarınızı kınından çıkarın ve yenilenmiş bir dövüş sistemi ve yıkıcı paranormal güçleri açığa çıkarmak için tam Yokai'ye dönüşme yeteneğini kullanarak yolunuzdaki tüm düşmanları kesin.

Öne çıkan özellikler

Yeteneklerinizi bileyin
Tam bir konsantrasyon ve beceri gerektiren, Nioh'un hayranlarının en sevdiği unsurları üzerine inşa edilen, yenilenmiş mekaniklerle hayatınızın mücadelesine hazırlanın.

Dövüş yönteminizi seçin
Kılıçlar ve baltalar dahil olmak üzere geleneksel silahlarla samurayların yolunu takip edin ya da Amrita göstergenizi doldurarak güçlü Yokai yeteneklerini kullanın ve çeşitli güçlü saldırılarla ızbandut düşmanları yok edin.

Yokai Shift ile silahlarınızı geliştirin
Amrita göstergesinizi doldurmak sadece güçlü bir Yokai formuna erişmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli silahların değerlerini artırmanıza ve hasımları şaşırtmak ve düşmanları kancayla alt etmek gibi ekstra avantajlardan yararlanmanıza olanak tanır.

Diğer oyunculardan yardım alın ve onlara yardım edin
Savaşta size yardımcı olmak için diğer Nioh 2 oyuncularının geride bıraktığı hayaletleri çağırın. Ruhları mevcut seviyenin sonuna kadar ya da yenilene kadar size yardım edecek.