Mart Ayının Öne Çıkan Oyunları

Gazali Çetinkaya

Oyun: Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
Platform: Nintendo Switch
Çıkış Tarihi: 6 Mart
Fiyat: $59.99
Hakkında: Orijinali 2006'da Japonya'da Game Boy Advance ve Nintendo DS sistemleri için çıkan Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team and Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team oyunlarının remake versiyonu.
 
 
 
 
Oyun: Ori and the Will of the Wisps
Platformlar: Xbox One ve PC (Windows Store, Steam)
Çıkış Tarihi: 11 Mart
Fiyat: Microsoft Store 68,75 TL ve Steam 50,00 TL Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
Hakkında: 50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini açığa çıkaracak görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.
 
 
 
 
Oyun: Nioh 2
Platform: PlayStation 4
Çıkış Tarihi: 13 Mart
Fiyat: 429,00 TL
Hakkında: Bu zorlu aksiyon rol yapma oyununun devamında gizemli yarı insan, yarı doğaüstü Yokai savaşçısı olarak samurayın ölümcül sanatlarında ustalasın. Şiddetli Sengoku dönemi Japonyası ve acımasız şeytanlarla dolu ölümcül Dark Realm'i keşfedin. Ölümcül silahlarınızı kınından çıkarın ve yenilenmiş bir dövüş sistemi ve yıkıcı paranormal güçleri açığa çıkarmak için tam Yokai'ye dönüşme yeteneğini kullanarak yolunuzdaki tüm düşmanları kesin.
 
 
 
Oyun: Animal Crossing: New Horizons
Platform: Nintendo Switch
Çıkış Tarihi: 20 Mart
Fiyat: $59.99
Hakkında: - Karakterinizi ve evinizi özelleştirin, bahçenizi dekore edin ve kendi cennet adanızı yaratın.
- Yeni craft sistemi deneyimleyin — mobilyalardan aletlere kadar her şeyi inşa etmek için çeşitli malzemeler toplayın.
- Bahçecilik, balıkçılık, dekorasyon, büyüleyici NPC'lerle etkileşime geçme ve daha fazlası gibi çeşitli rahatlatıcı aktivitelerin keyfini çıkarın. Klasik Animal Crossing deneyimi ıssız ada ortamında yeni ve eğlenceli yollarla hayat buluyor.
 
 
 
Oyun: Doom Eternal (+ Doom 64)
Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Stadia
Çıkış Tarihi: 20 Mart
Fiyat: PlayStation Store ve Xbox Store 470,00 TL, Nintendo eShop $59.99, Steam 199,00 TL
Hakkında: DOOM Slayer olarak, Dünya'ya geri döndüğünüzde şeytani bir istilanın başladığını görüyorsunuz. Ortalığı birbirine katın, Slayer'ın köklerini ve vahşet dolu zorlu görevini keşfedin... Her şey sona erene kadar.
 
 
 
Oyun: Half-Life: Alyx
Platformlar: Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest, Windows Mixed Reality
Çıkış Tarihi: 23 Mart
Fiyat: 82,80 TL
Hakkında: Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçecek Half-Life: Alyx, Combine adıyla bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu edinecek. Ana karakterin Alyx Vance olacağı oyunda Alyx Vance ile babası Dr. Eli Vance insanlığın hayatta kalması için savaşacak. Half-Life: Alyx keşif unsurları, savaş sistemi, bulmacaları ve yeni hikayesi ile tam teşekküllü tek oyunculu bir Half-Life deneyimi sunacak ve yaklaşık olarak 15 saat sürecek.
 
 
 
 
Oyun: Bleeding Edge
Platformlar: Xbox One ve PC (Windows Store, Steam)
Çıkış Tarihi: 24 Mart
Fiyat: Microsoft Store 69,99 TL ve Steam 50,00 TL Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
Hakkında: DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyonun oyunu Bleeding Edge, her dövüşçünün yıkım yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği hızlı ve çılgın bir 4v4 takımlı dövüş oyunudur.
 
 
 
Oyun: Persona 5 Royal
Platform: PlayStation 4
Çıkış Tarihi: 31 Mart
Fiyat: $59.99
Hakkında: Persona 5 Royal yeni karakterler, sırdaşlar, hikayeler, keşfedilecek yeni yerler ve yeni bölgelere gizlice erişebilmek için yeni bir grappling hook oynanış mekaniğini getiriyor. Shujin Akademisi'ndeki yeni sömestr dönemi ile birlikte çoklu evrende ve günlük yaşamda yeteneklerinizi güçlendirmeye hazır olun. Persona 5 Royal benzersiz bir görsel stil ve ödüllü besteci Shoji Meguro'dan yeni bir soundtrack içeriyor. Tokyo'yu keşfedin, yeni karakterlerin kilidini açın, hırsızlarınızı geliştirin ve daha önce görülmemiş hikaye bölümlerini, ara sahneleri, alternatif sonları ve daha fazlasını görün.