Borderlands 3'ün Yeni Ücretli İçeriği Duyuruldu

Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Software'in yaptığı geçtiğimiz yılın önemli yapımlarından olan Borderlands 3'ün yeni ücretli içeriği PAX East 2020 etkinliğinde tanıtıldı. Ayrıca oyunun Steam'de yayınlanma tarihi de açıklandı. Buraya tıklayarak o konu hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz.
 
Yeni tanıtılan eklenti paketinin adı "Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock" ve 26 Mart'ta yayınlanacak. Paketin tanıtım yazısını ve tanıtım fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Tanıtım Yazısı:
 
Borderlands 3'ün ikinci ücretli ek paketi Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock ile, şaşırtıcı bir şekilde tehlikeli olan nişan davetine katılın. Sir Alistair Hammerlock ve Wainwright Jakobs sonunda evleniyorlar ve sizin de buzdan oluşan Xylourgos gezegenine gidip düğün davetine katılmanızı istiyorlar. Düğünün olacağı yer ise devasa Vault Canavarı'nın cesedinin içinde.
 
Bu rahatsız edici soğuk ve vahşi yaşam sizi yeteri kadar rahatsız etmiyormuş gibi bir de Vault Canavarı'na tapan okültistler, bu mutlu çiftin düğününü bozuyorlar. Neyse ki yanınızda galaksinin en güçlü düğün planlayıcısı Gaige sizinle birlikte.
 
- Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelin ve gerçek aşkı zafere taşımak için yeni tüyler ürpertici karakterlerle takım olun. 
- Kana susamış düşmanlar, heybetli bosslar, uzaylı canavarlar, mutasyona uğramış okültistler ve soğuk kanlı haydut çeteleriyle yüzleşin.
- Lanetlenmiş kasaba halkını ve onların gizli geçmişini araştırın. 
- Vault Hunter'ınızı yeni ekipmanlarla donatın. 
- Yepyeni araç ve oda dekorasyonları.