Hunt: Showdown'un Yeni DLC'sinin Satışlarından Elde Edilecek Gelir Avustralya'ya Bağışlanacak

Gazali Çetinkaya

 
Crytek, Hunt: Showdown'un yeni indirilebilir içeriği Fire Fight'ın PC için çıkış yaptığını duyurdu ve bu indirilebilir içeriğin satışlarından elde edilecek tüm gelirler Avustralya'daki yangınlardan etkilenenlere bağışlanacak.
 
Steam'de 15,50 TL fiyattan satışta. İçeriği şu şekilde:
 

İçinde, tarihi New Orleans İtfaiyecileri’nden esinlenilerek tasarlanmış iki silahın bulunduğu bu paketin satışlarından elde edilecek gelir, kontrol altına alınamayan Avustralya yangınlarına karşı başlatılmış yardım girişimlerine aktarılacaktır.

Algiers’ın Anka Kuşu: İlk kez New Orleans İtfaiye Teşkilatı tarafından kullanılmış olan Algiers’ın Anka Kuşu, Algiers mahallesini kül eden yangın esnasında kazazedelerin kurtarılmasında büyük bir rol oynamış, onların adeta “küllerinden doğmalarını” sağlamıştır. Acil durumlarda veya savaş alanında kullanılmaya müsait, ağır bir bıçaktır.

Alazzede: Yanmış fakat kül olmamış bu Sparks LRR, ateşin yıkıcılığının değil, ona karşı kararlılıkla direnmenin bir simgesi, yeniden yeşerip tazelenme umudunun bir sembolüdür.

 
Crysis'in yapımcılarından çıkan, ağır PvE unsurlarına sahip, rekabetçi birinci şahıs PvP ödül avcılığı oyunu Hunt: Showdown şu anda Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4 versiyonu 18 Şubat'ta çıkacak.
 
Fire Fight konsollar için Mart'ta çıkacak.