PUBG'ye 8v8 Team Deathmatch Modu Geliyor

Gazali Çetinkaya

Popüler battle royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds'a 8v8 Team Deathmatch modu geliyor.
 
PUBG Corporation, yakında yayınlanacak versiyon 6.2 güncellemesi ile birlikte modun konsollar ve PC için yayınlanacağını duyurdu. Bu ayrıca Arcade Modu için sadece bir başlangıç. İleride Team Deathmatch gibi daha fazla mod eklenmesi planlanıyor.
 
Modun detayları:
 

Kurallar
 
 
- 8 vs 8
- Sadece FPP
- Yeniden Canlanma Kiti açık: Silah Belirme Kitinizi seçmek için haritayı açın
- Yeniden canlanma etkin: Her ölümden 5 saniye sonra yeniden canlanır. Konum güvenliyse oyuncular dost oyunculara yakın yerde tekrar doğar. Oyuncular yeniden doğduktan sonra kısa süre dokunulmaz olur.
- DBNO / Yere Yıkılma kapalı
- Yere yıkma yok
- Dost Ateşi kapalı
- Öldürmeler ve asistler enerji çubuğunuzu doldurur: 5 saniye boyunca hasar almadıktan sonra, sağlığınız yenilenmeye başlarken, enerji çubuğunuzu da tüketir
- Maçı terk ettikten sonra, asla aynı maça geri dönemezsiniz
- Bu maalesef, oyunun çökme hatalarında da geçerli.
 
Kazanma Şartları
 
- 50 öldürmeye ulaşan ilk takım veya 10 dakika sonunda en çok öldürmesi olan takım maçı kazanır
- 2 raunt galibiyet alan takım maçın kazananı olur
 
Ödüller

- Bireysel puana göre BP verilecektir
- Survivor Pass için XP verilmez
 
Oyuncular devam etmekte olan Ölüm Maçlarına yerleştirilebilir ancak sona yaklaşan maçlara yerleştirilmezler. AFK oyuncular, hareketsizlik nedeniyle oyundan atılır.
 
Savaş Alanları
 
 
Takım Ölüm Oyunu, en sevdiğiniz 4 PUBG haritasından 7 farklı savaş alanına sahiptir.

Her savaş alanı farklı bir Ölüm Maçı deneyimi sunmak için seçildi. Örneğin, Vikendi’den Podvosto, bir köprü üzerinde uzun menzilli savaş özelliğine sahipken, Sanhok Rıhtımları konteynırların çevresinde yakın mesafe savaşlar sunar. Ölüm Maçı ayrıca her savaş alanının değişken hava koşullarını da destekleyeceğinden, haritaya uyum sağlamak için Yeniden Canlanma Kitinizi değiştirmeye hazır olun.
 
Ölüm Maçı savaş alanı listesi:

ERANGEL – Stalber, Sosnovka Military Base
SANHOK – Paradise Resort, Docks
VIKENDI – Podvosto, Peshkova
MIRAMAR – Campo Militar
 
Yeniden Canlanma

Öldürülen oyuncular, takımlarının mevcut durumuna göre yeniden canlanma noktasında yeniden canlanırlar. Oyuncular mümkün olduğunda arkadaşlarına yakın ve düşmanlardan uzakta yeniden canlanırlar. Örneğin, ekibiniz avantajlı bir bölgeyi işgal ettiğinde, takım arkadaşları bu bölgenin çevresine yakın yerlerde yeniden canlanabilir. Menzil içindeki düşmanlar nedeniyle konumun işgal altında olduğu durumlarda oyuncuların yeniden canlanmayacağını unutmayın! Bu durumda, başlangıç bölgelerine daha yakın bir yerde güvenli bir şekilde yeniden canlanırlar. Tüm oyuncular yeniden canlanma pususunu azaltmaya yardımcı olmak için kısa bir süre yenilmez olarak doğacaktır.
 
Puan Tablosu
 
 
Takım Ölüm Oyunundaki skor tablosu, toplam takım puanlarından daha fazlasını takip eder. Oyuncu öldürmeleri, asistler ve hatta çoklu öldürmeler de dahil olmak üzere maçtaki herkesin istatistiklerini görebilirsiniz. Kazandığınız turlar için puan kazanırsınız ve ne kadar çok puan kazanırsanız, o kadar çok BP kazanırsınız.

Ayrıca oyuncular, rakibe verilen hasara en yüksek katkıyı yaparak da asist kazanabilirler.
 
Ölüm Maçı (ÖM) Enerji Çubuğu

ÖM Enerji Çubuğu, maç sırasında öldürme ve asist sayıları ile dolar ve 5 saniye boyunca hasar görmedikten sonra sağlığınızı iyileştirmeye başlar.

ÖM Enerji Çubuğu, normal bir Battle Royale maçından farklı çalışır. Canlandığınızda, çubuğunuz %50 dolu olur ve hasar alana kadar azalmaz. ÖM’da bu çubuk hem daha hızlı iyileştirir hem de daha hızlı tükenir ve sadece öldürmelerden (+%50) ve asistlerden (+%20) alınan skorlar ile doldurulabilir. Hasar aldığınızdan bu yana 5 saniye geçtiyse, Enerji Çubuğu saniyede %10 azalmaya başlayacak ve kayıp sağlığınızı doluncaya kadar her birim düşüşte %10 oranında yenileyecektir. ÖM Enerji Çubuğu herhangi bir hareket hızı artışı sağlamaz.
 
Canlanma Kiti
 
Canlanma Kitleri, set olarak seçtiğiniz ekipman ve silah setleridir. Oyuncular, oyun sırasında haritayı açarak o anki Canlanma Kitlerini ve skor tablosunu görebilirler. Canlanma Kitinizi bu ekranda değiştirirseniz, bir dahaki sefere yeniden canlandığınızda veya bir sonraki turun başında uygulanır. Şu anda seçim yapabileceğiniz 8 farklı Canlanma Kiti vardır: 2 TT kiti, 2 KNT kiti, 1 HMS kiti ve 1 Pompalı kiti. İstediğiniz kiti seçebilirsiniz, sadece mevcut durum için doğru kiti seçtiğinizden emin olun.