The Last of Us Part II PAX East 2020'de Oynanabilir Olacak

Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin ilk defa halka açık olarak PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacağını duyurdu.
 
Katılımcılar oyunun başlarındaki “Patrol,” bölümünü oynama fırsatı yakalayacak. Yaklaşık bir saat uzunluğundaki demoda Ellie ve Dina; Jackson, Wyoming bölgesinde enfekte olmuşları temizleyecek.
 
PAX East 2020 etkinliği 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek. Sony, katılımcıların Experience PlayStation uygulaması üzerinden yer ayırmasını öneriyor. (iOS, Android).
 
Naughty Dog ayrıca The Last of Us Part II için ücretsiz duvar kağıtları ve PlayStation 4 dinamik teması yayınladı.

Duvar kağıtları PlayStation.com/wallpapers adresinden kısa bir süre içinde ulaşılabilir olacak. Dinamik temayı şu kodu kullanarak indirebilirsiniz: 9DEK-PKNG-N445
 
Stokları tükenen The Last of Us Part II Ellie Edition'ın tekrardan satışa sunulacağı da duyuruldu. 13 Şubat itibarıyla Amazon, Best Buy, GameStop, Walmart.com ve Target üzerinde ön siparişe açılacak. Fiyat $229.99 USD. Son olarak, Dark Horse ortaklığıyla yapılan sekiz inç boyutundaki yeni Ellie figürü $99.99 fiyattan ön siparişe açıldı. (direct.darkhorse.com)
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.