Anthem Tamamen Yenileniyor

Gazali Çetinkaya

 
BioWare, aksiyon rol yapma oyunu Anthem'den henüz vazgeçmemiş.

Geliştirici ekip, websitesi üzerinden yaptığı açıklamada, oyunun ana oynanış deneyimi üzerinde çalışarak yeniden tasarlayacaklarını duyurdu.
 
Oyunun yönetmeni Casey Hudson: 
 
"Geçtiğimiz yıl boyunca ekibimiz oyunun stabilitesini, performansını ve genel kalitesini iyileştirmeye çalıştı ve bu sırada yeni içerik ve özellikler ile birlikte üç sezon sundu. Oyunun daha tatmin edici bir loot sistemine, daha iyi uzun vadeli ilerleme sistemine ve daha dolu bir oyun sonuna sahip olması yönünde geri bildirimlerinizi duyduk. Oynanış deneyiminin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için yapmamız gereken daha temel çalışmalar olduğunu fark ettik ve bunu gerçekleştirmek bir güncelleme veya genişlemeden daha fazlasını istiyor."
 
"Önümüzdeki aylarda, oyun deneyimini uzun vadede yeniden tasarlamaya odaklanacağız. Özellikle ana oynanış döngüsü üzerinde çalışarak motive edici challenge'lar ve anlamlı ödüllere sahip ilerleme sistemi sunmaya odaklanacağınız ve bunu Anthem'in geniş bilim fantezi evreninde uçmanın ve savaşmanın keyfini koruyarak yapacağız. Ve tüm bu söylediklerimizi doğru bir şekilde yapmak için önce oynanışa odaklanacağız ve geliştirici ekibe test etme ve tekrarlama için gereken zamanı vereceğiz." 
 
Bu sırada Anthem'in mevcut sürümü devam edecek fakat geliştirme ekibi yeni sürüm üzerinde çalışıyor olacağı için yeni sezon sunamayacak. Etkinlikler, mağaza yenilemeleri, önceki sezonlar ve catacylsm içeriğine ziyaretler ay sonuna kadar devam edecek.

Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.