Dignitas, Efsane NiP Kadrosuyla Geri Döndü!

Hamit Can Sayılgan

 
     Dignitas, efsane NiP dörtlüsü ve hallzerk ile birlikte CS:GO sahnesine geri döndü! Duyuru, takımın resmi sosyal medya hesaplarından yapıldı.
 
     Takımın 32 yaşındaki efsane koçu Fifflaren; "Dignitas ailesine katıldığım için çok heyecanlıyım. Oyuncularına değer veren ve gelişime saygı gösteren bir organizasyon bulmak benim için çok önemliydi ve bunu sadece Dignitas ile yapabileceğimi biliyordum. Beraber muhteşem şeyler yapmak için umutluyum, haydi bir kez daha tarih yazalım." açıklamasında bulundu. 
 
Dignitas 2020 CS:GO Kadrosu
 
 Patrik “f0rest” Lindberg
Richard “Xizt” Landström
Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
Adam “friberg” Friberg
Håkon “hallzerk” Fjærli
Robin “Fifflaren” Johansson (Koç)
 
     2019'un Kasım ayında topluluk tarafından efsane Ninjas In Pyjamas kadrosunun geri döneceği en çok konuşulan konular arasına girmiş fakat oyuncular ve takımlar sessizliğini korumuştu. Uzun bir aradan sonra yeni sezon öncesinde transfer haberini duyuran Kuzey Amerikalı Dignitas takımı, efsane CS:GO oyuncularını yeniden bir çatı altına topladı. Friberg ve Xizt ile başlayan ayrılık rüzgarları devamında sürekli kadro değişimlerini sürdürdü. Geçtiğimiz yıl oldukça başarısız bir sezon geçiren NiP, GeT_RiGhT karşılıklı olarak yollarını ayırdı. Eski formuna bir türlü ulaşamayan takım, sezonun tamamlanmasının ardından diğer oyuncularını da kaybetti.