The Witcher'ın Yapımcısı, Mark Hamill'ın Olası Vesemir Rolü Hakkında Konuştu

Özgür Eroğlu

 
 
20 Aralık 2019'da Netflix yapımı The Witcher dizisi yayınlandı ve genel olarak olumlu yorumlar aldı diyebiliriz. The Witcher'ın oyununu oynayanların dizinin ilerleyen sezonlarda en çok görmek istediği karakterlerden biri de Vesemir. İlerleyen sezonlarda hikaye gereği mutlaka olacak bir karakter ama kimin oynayacağı elbette belli değil.
 
2018 yılında dizinin yapımcısı Lauren Hissrich Vesemir karakterinin kişilik özelliklerini anlattığı bir Tweet atmıştı ve Star Wars'un ana karakterlerinden olan Luke Skywalker'ı canlandıran isim Mark Hamill kısaca "Bu karakteri benim oynamam gerekiyor." demişti. Dizinin yayınlanmasından sonra da Mark Hamill "Hala benimle iletişime geçilmedi ve hala benim oynamam gerektiğini düşünüyorum." yazdığı bir Tweet paylaşmıştı.
 
Geçtiğimiz günlerde de Lauren Hissrich bu durum ile ilgili IGN'e konuştu. Lauren Hissrich, "Mark Hamill her zaman benimle ve bu projeyle ilgilendi. Henüz onun menajeri ile görüşmedik. Çünkü bu rolün olacağını kesin olarak söyleyemiyoruz. İnternette bazı haberler dolanıyor ve bu haberleri seviyorum. Dizi ile The Witcher'ın ne kadar büyük bir hayran kitlesi olduğunu gördüm. Böyle bir hayran kitlesinin üzerine bir de Star Wars hayranlarını eklemek... Gerçekten inanılmaz."