Gio Corsi, Predator: Hunting Grounds Geliştiricisi IllFonic'e Katıldı

Gazali Çetinkaya

Eski Sony Interactive Entertainment Global İkinci Parti Oyunlarının Patronu Gio Corsi, Predator: Hunting Grounds geliştiricisi IllFonic'e Baş Ürün Sorumlusu olarak katıldı.
 
Belirtilene göre, IllFonic'in Predator: Hunting Grounds dışında Golden, Colorado; Tacoma, Washington ve Austin, Texas ofislerinde birden fazla yeni oyun geliştiriliyor ve Gio Corsi bu projeleri başından sonuna kadar denetleyecek ve üretim, pazarlama ve iletişim departmanlarının yöneticiliğini üstlenecek. Ayrıca yeni iş fırsatlarını keşfedecek ve şirketin beklentilerini belirleyecek ve yönetecek.
 
Gio Corsi: "IllFonic ekibinin sahip olduğu tutku, heyecan ve özveriden çok etkilendim. Şu anda üzerinde çalıştıkları muhteşem oyunlardan ne kadar etkilendiğimden bahsetmiyorum bile."
 
"Illfonic CEO'su ve kurucu ortağı Charles Brungard tüm disiplinlerde inanılmaz bir ekip kurmuş. Yaptıkları işi seviyorlar. Sadece mevcut projeler için değil ayrıca gelecek için de heyecan verici hedefleri var ve bu da onlara katılma kararımı kolaylaştırdı."