Dragon Ball Z: Kakarot ‘Vegeta’ Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, aksiyon rol yapma oyunu Dragon Ball Z: Kakarot için Vegeta karakterinin tanıtıldığı yeni bir fragman yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:


DRAGON BALL Z: KAKAROT ile Goku ve diğer Z Fighter'ların hikâyesine geri dönüş yap. Destansı savaşların yanı sıra Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle balık tut, yemek ye, savaşa katıl ve antrenman yap; DRAGON BALL Z dünyasındaki hayatı keşfet.

Hikâyede ilerledikçe yeni bölgeler açıp maceraya dal ve DRAGON BALL Z evrenindeki diğer kahramanlarla güçlü bağlar kur.

• DRAGON BALL hikâyesiyle ilgili cevapsız kalan soruların ilk kez yanıt bulacağı daha önce hiç görülmemiş hikâye kesitlerine yer veren efsanevi etkinlikler ve kafa rahatlatan yan görevlerle DRAGON BALL Z hikâyesini bir de böyle deneyimle!

• İkonik DRAGON BALL Z savaşlarını bu denli büyük bir ölçekle daha önce hiç oynamadın. Yok edilebilir nesneler içeren alabildiğine geniş muharebe meydanlarında savaş ve efsanevi düşmanlarla (örn. Raditz, Frieza, Cell...) müthiş bölüm sonu canavarı mücadelelerine tutuş. RYO mekanikleriyle güç seviyeni arttır ve daha güçlü düşmanlara kafa tut!

• Bir Z Fighter gibi savaşmakla yetinme. Onlar gibi yaşa! DRAGON BALL karakterlerinden oluşan kalabalık ekiple arkadaş olup balık tut, uç, yemek ye, antrenman yap ve savaş; DRAGON BALL Z efsanesinde kendine yer edin.


Dragon Ball Z Kakarot 17 Ocak 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.