Elden Ring Haziran 2020'de Çıkabilir [Güncelleme]

Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Japonca bilen kullanıcılar tarafından belirtilene göre Google çeviri hatası olmuş. Haziran'da çıkacağı değil, Haziran'da duyurulduğu belirtilmiş. Oyun Haziran ayında düzenlenen E3 2019'da duyurulmuştu. 
 
Orijinal Haber:From Software'ın yeni oyunu Elden Ring Haziran 2020'de çıkış yapabilir.
 
From Software, resmi websitesine kayıt olan oyunculara yeni yıl tebrik kartı hediye ediyor ve Sekiro: Shadows Die Twice, Metal Wolf Chaos XD ve Elden Ring kartları arasından birini seçme imkanı tanıyor.

Websitesi Japonca fakat İngilizce'ye çevirince şöyle bir açıklama ortaya çıkıyor ve Elden Ring'in Haziran ayında çıkacağını işaret ediyor.
 
"You can choose between three types:" SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE "and" METAL WOLF CHAOS XD ", which appeared in 2019, and the new" ELDEN RING ", which will be released in June." 
 
Bundan önce de Amerikalı perakende şirketi Target, Elden Ring'in çıkış tarihini Haziran 2020 olarak listelemişti. 
 
Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bir dünyada geçecek fantezi aksiyon RPG macera oyunu Elden Ring PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.