SUP Armut ve SUP Zeitnot Lobiye Katıldı!

Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Şampiyonluk Ligi'nin başarılı takımlarından Bahçeşehir SuperMassive, Royal Youth takımının üst koridor rolü oyuncusu İrfan "Armut" Berk Tükek'i transfer ettiğini ve nişancı rolü oyuncusu Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun ile sözleşmesini uzattığını duyurdu. 
 
 
 
    Bu yıl farklı bir şekilde transferlerini duyurma kararı alan Bahçeşehir SuperMassive yönetimi, transfer süreçlerini YouTube üzerinden yayınladıkları video serisi ile skeçlendirip duyurdu. 
 
     Royal Youth takımının üst koridor oyuncusu İrfan "Armut" Berk Tükek, en son VFŞL Yaz Mevsimi 2019 şampiyonu oldu. Gösterdiği performans ile Türkiye Büyük Finali'nin "En Değerli Oyuncusu" seçildi ve ardından ülkemizi Worlds 2019 turnuvasında temsil etti. 
 
     2016 yılından bu yana takımın nişancı rolü oyuncusu olan Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun ve takımı, VFŞL Yaz Mevsimi 2019'u ikinci olarak tamamladı. Dark Passage ve Bahçeşehir SuperMassive takımlarında toplam 5 Şampiyonluk Ligi şampiyonluğu ve 40'ın üzerinde madalyaya sahip. Profesyonel oyuncu bu yıl, Forbes Türkiye dergisinin başarılarıyla ilham veren 30 yaşın altında 30 Türk'e yer verdiği "30 Yaş Altı 30" listesinde yer aldı.