Fast & Furious Crossroads PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve Project CARS serisinin geliştiricisi Slightly Mad Studios, Fast & Furious Crossroads'u PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. Mayıs 2020'de çıkacak.
 
Fast & Furious Crossroads takım tabanlı bir araç soygunu aksiyon oyunu. Fast & Furious evreninden karakterler, araçlar ve kesintisiz sinematik tarzı aksiyon sunacak oyun orijinal bir hikaye anlatacak. Tek oyunculu modun yanı sıra yakında tanıtılacak çok oyunculu bir moda da sahip olacak.
 
Oyuncular Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty) ve Tyrese Gibson (Roman) karakterlerinin rollerini üstlenerek yeni bir tehdit karşısında aksiyon dolu bir maceraya atılacak. Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) ve Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) karakterleri de çeteye yeni katılan üyeler. 
 
Slightly Mad Studios'ta yaratıcı ekibin başındaki isim Andy Tudor oyun ile ilgili olarak "Film serisinin büyük bir hayranı olarak, Fast & Furious'u yepyeni bir hikaye, sevilen karakterlerleri ve ikonik ve çarpıcı anlarıyla oyun dünyasına adapte etmek bizim için büyük bir onur. Çeşitli easter egg'ler ve yoğun çok oyunculu deneyimi ile Fast & Furious Crossroads oyuncuların direksiyon başından kaldırmayacak." dedi.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.