Dead by Daylight Nightmare Edition PS4 ve Xbox One için Çıktı

Gazali Çetinkaya

 
505 Games ve geliştirici Behavior Interactive, PlayStation 4 ve Xbox One için popüler asimetrik korku oyunu “Dead by Daylight Nightmare Edition”ın özel bir perakende fiziksel paketini piyasaya çıkardı. 
 
Kan donduran yeni içeriğe sahip olan Dead by Daylight™ Nightmare Edition’da orijinal ödüllü oyun, sirk temalı “Curtain Call” bölümü, perili ruh “Shattered Bloodline” bölümü ve popüler Netflix Original Series’den esinlenilen yeni korkunç “Stranger Things” bölümü bulunuyor. Üç bölüme ek olarak Dead by Daylight™ Nightmare Edition’a, oyunculara en sevdikleri hayatta kalanları stilize etmek için ekstra içerikle birlikte çeşitli moda saç stilleri ve aksesuarlar sunan Headcase Cosmetic Pack dahil oyuncuların favorisi ek özellikler geliyor.
 
Dead by Daylight Nightmare Edition şunları içerir:
 
- Ödüllü Dead by Daylight orijinal oyunu, “Curtain Call” bölümü, “Shattered Bloodline” bölümü ve “Stranger Things” bölümü, Steve, Nancy ve Demogorgon dahil!
- Headcase Cosmetic Pack
- Dört Korkunç Eklenti: The 80s Suitcase, The Bloodstained Sack, Of Flesh and Mud ve The Spark of Madness eklentisi
 
Dead by Daylight küresel bir oyuncu tabanına sahip günümüz korku oyunudur. Dead by Daylight’da oyuncular kendilerini acımasız bir katil ve dört kurtulan arasında akıllara durgunluk veren bir avda bulurlar. Hayatta kalan biri olarak üçüncü şahıs bakış açısıyla, katil olarak birinci şahıs bakış açısıyla iki oyun tarzına sahip ölümcül bir kedi ve fare oyununu deneyimleyin.
 
basın bülteni