Black Widow, WandaVision ve Falcon & Winter Soldier'dan Yeni Görseller Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

 
Disney'in yarattığı Marvel karakterlerinden oluşan Marvel Sinematik Evreni'ne ait gelecekte gelen yapımlar için yeni görseller paylaşıldı. Geçtiğimiz gün düzenlenen Brezilya Comic-Con etkinliğinde Sinematik Evren'in 4. fazından yeni görseller ve bilgiler paylaşıldı.
 
Black Widow
 
 
Black Widow filminden yeni bir poster paylaşıldı yukarıda da görebileceğiniz gibi. Filmin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve buraya tıklayarak fragmana ulaşabilirsiniz. Film ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılmadı ancak Kevin Feige, karakterin geçmişini tamamen öğreneceğimize Marvel Evreni'nin geleceğini belirleyeceğini söyledi. Black Widow, 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek.
 
The Eternals
 
Etkinliğe katılanlar film ile ilgili yeni görüntüler gördü ancak ne yazık ki bu görüntüler henüz halka açılmadı. Kevin Feige bu filmin 4. fazı tamamen değiştireceğini söyledi.
 
The Falcon and The Winter Soldier
 
 
Yukarıdaki tweette de görebileceğiniz gibi diziden yeni görseller paylaşıldı ancak ne yazık ki yeni bir bilgi yok. Dizi Disney+ için 2020 Sonbahar'da yayınlanacak.
 
WandaVision
 
 
 
WandaVision dizisinden yeni bir bilgi yok ancak paylaşılan bu görsel bizlere bir şeyler anlatıyor. Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de de yayınlanan Vision adlı çizgi romana yakın bir hikaye göreceğiz diyebiliriz. Çizgi romanın kapak resmini aşağıda bulabilirsiniz. Okumadıysanız sizlere tavsiye edelim ve daha fazla bu konu hakkında konuşmayalım. Eğer az da olsa çizgi romandan esinlenirlerse ki öyle duruyor, gerçekten muazzam bir dizi bizi bekliyor olabilir. Dizi 2021 İlkbahar'da Disney+ için yayınlanacak.