Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvasının Kayıtları Başladı

Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye’nin her yerinden tüm katılımcılara açık olan Red Bull Son Şampiyon, 14 Aralık online elemeler ve 21 Aralık tarihinde büyük final ile gerçekleştirilecek.
 
Turnuvaya kayıt olmak için tıklayınız
 
     Türkiye Espor Federasyonu’nun ilk resmi espor kupası olan TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası çatısı altında düzenlenecek Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası başlıyor. 21 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan turnuva, 2 etaptan oluşacak ve 5’er kişilik takımlar mücadele edecek. Büyük finalin online elemeleri ise 14 Aralık’ta yapılacak. Online elemeler ve büyük final sonunda şampiyonunu belirleyecek olan Red Bull Son Şampiyon için kayıtlar 13 Aralık tarihine kadar devam edecek.
 
Turnuva Kuralları
 
     Bir takımdaki oyuncu sayısı en az 5 olmalıdır. Oyuncusu eksik olan takım hükmen mağlup sayılacaktır.Turnuva başladıktan sonra bir oyuncu değişikliği yapılması mümkün değildir. Takımlar en az 5 en fazla 7 kişi olmalı. Oyuncular Steam ID'lerini girmelidir. Takımların bütün üyeleri Türk vatandaşı ya da oturum sahibi olmalı. Bütün oyuncular 16 yaşından büyük olmalı. Bir maç sırasında bağlanma veya donanım sorunları ESL Adminleri tarafından diskalifiyeye tabi tutulabilir.