Beyond a Steel Sky 2020'ye Ertelendi

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Revolution Software, 2019'da çıkması planlanan Beyond a Steel Sky'ın çıkış tarihini 2020'ye ertelediklerini duyurdu.

2020'de konsollar, PC ve Apple Arcade için çıkacak. Hangi konsollar olduğu açıklanmadı.
 
Revolution Software erteleme ile ilgili olarak şöyle dedi: "Beyond a Steel Sky iyi ve yolda. Ekip mümkün olan en iyi oyunu sunmak için deli gibi çalışıyor. Yapmak istediğimiz her şeyi oyuna sığdırmaya ve oyunun kalitesini yüksek tutmaya çalışıyoruz fakat geliştirme süreci planlanan süreden biraz daha uzun sürüyor."
 
"Endişelenmenize gerek yok Bu hiç de kötü bir haber değil. Oyun duyurulduğunda 2019'da çıkacağını söylemiştik fakat şimdi 2020'de birkaç ay sonra geleceğini doğrulayabiliriz."
 
Beyond a Steel Sky, 1994'te çıkan cyberpunk bilim kurgu point-and-click adventure oyunu Beneath a Steel Sky'ın devam oyunu. İlk oyunun aksine üç boyutlu olacak Beyond a Steel Sky'da oyuncular Robert Foster karakterinin rolünü üstlenerek bir saldırıda kaçırılan çocuğu bulmaya çalışacak. Çocuğun kaçırıldığı yer ait ipuçları dünyada kalan son mega şehirlerden biri olan Union City'yi gösteriyor.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.