Neon City Riders; PS4, Xbox One, Switch ve PC İçin 2020 Yılında Yayınlanacak

Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Bromio'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise Mecha Studios'un yaptığı 2D aksiyon macera oyunu Neon City Riders 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacak. Daha öncesinde bağış toplayan oyundan kısa da bir fragman paylaşıldı.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Bağış sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Süper güçlerle donatılmış çetelerin bulunduğu bir cyberpunk evreninde keşif yapmak ister miydiniz? Eğer isterseniz "Neon City Riders" tam sizin için.

Dört süper güçlü çete liderini yenmek isteyen ve bu Neon şehrini keşfetmek isteyen, maskeli bir yasa dışı kanun sağlayıcı olan Rick'i kontrol edin.

Neon City Riders, Mecha Studios tarafından yaratılan ve 80'lerin bilim kurgu filmlerinden esinlenen bir aksiyon macera oyunudur. Her bir çete bölgesi; farklı düşmanlar, mekanikler, bulmacalar ve yan görevlerden oluşuyor ve size birden fazla sonu olan bir deneyim yaşatıyor.