Söylenti: A Plague Tale 2 Geliştiriliyor

Gazali Çetinkaya

 
Söylentiye göre, A Plague Tale 2 yolda.

XboxSquad adlı Fransız websitesi, A Plague Tale: Innocence geliştiricisi Asobo Studio'nun devam oyunu üzerine çalıştığını, 2020'de duyurulacağını ve 2022'de çıkmasının planlandığını belirtti.
 
Eurogamer da haberi doğrulatmak adına Focus Home Interactive'e ulaştı ve yayıncı söylentileri yalanlamadı onun yerine "Asobo'nun bir sonraki oyunu hakkında doğru zaman geldiğinde konuşacağız" diye belirtti.
 
"Focus Home Interactive ve Asobo olarak, A Plague Tale: Innocence'ın eleştirmenler ve oyunculardan aldığı yorumlardan ve oyunun satışlarından gurur duyuyoruz. Ayrıca gelecek hafta düzenlenecek The Game Awards 2019'da En İyi Hikaye Anlatımı dahil olmak üzere çok sayıda ödüle aday gösterilmekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Oyunun daha fazla ilgi görmesini sağlamak adına çabalarımızı sürdürmek ve oyunu hak ettiği şekilde tanıtmaya devam etmek istiyoruz."
 
"Asobo ile gelecekteki projelerde çalışmaya devam etmek için ortaklığımızı geçtiğimiz yıl duyurduk fakat bunun A Plague Tale: Innocence'ın devam oyunu olacağını doğrulamadık. Doğru zaman geldiğinde bu oyun hakkında daha fazla detay vereceğiz." 
 
A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.