Kingdom Hearts III'ün ‘Re:Mind’ DLC'sinden Yeni Bilgiler

Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres” konseri sırasında Kingdom Hearts III'ün indirilebilir içeriği ‘Re:Mind’ için yeni bilgiler paylaştı.
 
Belirtilene göre, Re:Mind indirilebilir içeriği karakterleri serbestçe konumlandırabileceğiniz ve pozlandırabileceğiniz bir fotoğraf modu içerecek. Objeler ve efektler de ayarlanabilecek. Çektiğiniz fotoğrafları slayt gösterisine de çevirebileceksiniz ve çerçeveler ve fon müziği arasında seçim de yapabileceksiniz.
 
Re:Mind indirilebilir içeriği ayrıca Fast Pass ve Black Code olmak üzere oyunun zorluk seviyesini ayarlayabileceğiniz seçenekler de ekleyecek. Fast Pass düşmanları daha güçsüz hale getirecekken Black Code ise iyileştirici gibi yardımcı eşyaları kullanmadan oynama seçeneği sunacak.
 
Ek olarak, Re:Mind için yeni fragmanın bu ay yayınlanacağı duyuruldu. Muhtemelen 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak The Game Awards 2019 etkinliğinde yayınlanacak ve fragman ile birlikte çıkış tarihi de duyurulacak.
 
Re:Mind indirilebilir içeriği bu kış PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacakTanıdık bir krallık, yeni boss savaşları (bazı savaşlarda oyuncular karakter değiştirebilecek), ana karakter Sora'nın ustalaşabileceği yeni bir form, oyuncuların Organization XIII üyeleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceği yeni bir hikaye ve daha fazlasını içerecek.