Wattam'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Funomena'nın yaptığı, daha öncesine Aralık ayında yayınlanacağını öğrendiğimiz Wattam'ın net çıkış tarihi açıklandı.
 
Wattam; PlayStation 4 ve PC (Epic Games Store) için 17 Aralık'ta erişime sunulacak. Şu anda Epic Games üzerinden 28,00 TL'ye ön sipariş verebilirsiniz. Buraya tıklayarak Epic Games mağazasına ulaşabilirsiniz.  
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Mayor, hatıraları olmayan karanlık bir dünyada yalnız ve arkadaşlarının hala yakında olduğunu fark ettiği için çok üzgündür. Bununla birlikte, beklenmeyen bir buluşma, bir arkadaşını elinden tutup birlikte maceraya atılmasının sevincini hatırlamasına yardımcı olur.
 
Yeni ve eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelip dünyalarının unutulmuş sevincini keşfederken Mayor'a katılın. Kendiniz veya arkadaşınızla birlikte bir karakter kadrosunun kontrolünü elinize alın, meyve ve kakalara dönüştürün, yeni zirvelere tırmanın, gülün, ağlayın ve sözcük ve düşüncelerin farklılıklarının ötesine geçin. Tekrar eğlenmeyi öğrenin!