MediEvil Remake'ten Yeni Fragman: "Accolades"

Özgür Eroğlu

 
 
1998'de Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Cambridge, Other Ocean Emeryville'in birlikte geliştirdiği efsane oyun MediEvil'ın remake'inden yeni bir fragman paylaşıldı: Accolades. Bu yeni yayınlanan fragmanda ise oyuna dair olumlu eleştiriler fragmanın içine yerleştirilmiş.
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Other Ocean'ın yaptığı MediEvil Remake 25 Ekim'de PlayStation 4 için yayınlanmıştı. Buraya tıklayarak oyunun inceleme puanlarına ulaşabilirsiniz.

Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısını ve bahsi geçen yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. 

Oyunun PlayStation Store Üzerindeki Tanıtım Yazısı:

Orijinal macerayı PlayStation4'te yeniden yaşayın. 4K çözünürlükte göz kamaştıran görselleriyle klasik oynanışın buluştuğu, hayranların beğenisini kazanmış sevilen oyun mezardan çıkıp elden geçirildi.

Düşmanı şeytani büyücü Zarok tarafından kazara diriltilen, beceriksiz (ve uzun süredir ölü) Sör Daniel Fortesque'in kemiklerine basın. En büyük düşmanını alaşağı etmek için ikinci bir şans yakalayan Dan, Gallowmere krallığını kurtarmak ve gerçek bir kahraman unvanını kazanmak için bir kez daha yola koyulmalı.