Ice Age: Scrat's Nutty Adventure Çıkış Fragmanı, Sistem Gereksinimleri, İnceleme Puanları

Özgür Eroğlu

 
Bandai Namco tarafından geliştirilen Buz Devri markasının yeni oyunu Ice Age: Scrat's Nutty Adventure; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürüldü. Oyunun inceleme siteleri tarafından bir puanı henüz yok ancak kullanıcıların verdiği puanların ortalaması 6.0.
 
Ayrıca oyunun bir çıkış fragmanı paylaşıldı. Çıkış fragmanını, oyunun tanıtım yazısını ve sistem gereksinimlerini aşağıda bulabilirsiniz. Oyun Steam'de şu an 61,00 TL'ye satılıyor. 
 
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 10 / 8 / 7
İşlemci: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
 
ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
İşlemci: Intel Core i5-4460 3.2 GHz / AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz
Bellek: 8 MB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon HD 7950 3GB VRAM*
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
"Scrat'in Kristal Fındık mücadelesine katılın
Buz Devri'nin sevilen kılıç dişli sincabı Scrat yepyeni bir macerayla sizlerle! Eski bir Scratazon Tapınağındaki gizemli bir mekanizma onun değerli varlığını kilitledi – geri almanın tek yolu, ülkenin dört bir yanına saçılmış dört efsanevi Kristal Fındığı bulmanız gereken masalsı bir yarışma.
Tarih öncesinin vahşi yaratıklarıyla karşılaşacağınız, büyük badireler atlatacağınız ve kayıp emanetleri ait oldukları yere götüreceğiniz eğlenceli bir 3D hareketli macerada Scrat'e kılavuzluk etmek size düşüyor.

Buz Devri dünyasıyla tanışın!
Tamamen Scrat'in eğlenceli akrobatik hareketleriyle buzdan buza atlayacağınız, hırçın gayzerleri geçeceğiniz, lavların üzerinden sıçrayacağınız ve imkansız yüksekliklere ulaşacağınız klasik Buz Devri mekanlarını görmeye hazır olun. Hatta yol boyunca bazı tanıdık Buz Devri arkadaşlarını görebileceksiniz!

Özel güçleri avlayın!
Özel güçlerin kilidini açan hazineleri keşfetmek için maceralı mekanları keşfedin ve Scrat'in daha yükseğe sıçrayıp, daha ağır nesneleri yakalamasına ve her hazineyi bulmasına yardımcı olun.

Bu, tehlikeli bir dünya
Kristal Fındıkları bulmak cesaret ister! Vahşi kurtlar, sinsi böcekler, dev tarih öncesi yaratıklar ve en tehlikelisi de Scrat'in bitmez tükenmez kara talihiyle mücadele etmeye hazır olun!"