Agony'e Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Agony'nin Switch versiyonunun 2018'in sonlarında çıkması planlanıyordu fakat neredeyse bir yıl oldu ortada halen bir Switch versiyonu yok. Neyse ki Forever Entertainment twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Switch versiyonunun yolda olduğunu doğruladı.  
 
Çıkış tarihi henüz belli değil.   
 
Cehennemde geçen birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu 29 Mayıs 2018'de resmi Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkışını gerçekleştirmişti.

Oyunun tanıtım yazısı:


Hikaye Modu:

Yolculuğunuza, geçmiş hayatıyla ilgili hiçbir anıyı hatırlamayan, cehennemin derinliklerinde işkence görmüş bir ruh olarak başlayacaksınız. Yolunuzdaki insanları kontrol etmek, hatta basit zihinli iblisleri ele geçirmek için kullanılacak özel yetenek, zor koşullar altında hayatta kalmanız için size gerekli yolu gösterecektir. Düşmancıl ortamı keşfeden ve cehennemin diğer bitkin ruhlarıyla etkileşime geçen kahramanımız, Cehennem'den çıkabilmenin tek yolunun, gizemli Kızıl Tanrıça ile görüşmek olduğunu sonunda anlayacaktır.

Agony Modu:

Agony, oyuncuların yeni Yüksek Skorlar kazanarak rastgele yaratılmış seviyeleri keşfedebilmesi ve hayatta kalabilmesi için, açık meydan okuma sistemini tam anlamıyla yansıtmasıyla ön plâna çıkmaktadır. Girmiş olduğu sayısız "2018 Yılının En Çok Beklenen Korku Oyunu" listelerinin dışında Kickstarter tarafından finanse edilerek, oyuncuların vahşi ve kötücül ortamda meydan okumalarını gerçekleştirebilecekleri şekilde ayarlanmıştır. Agony sizi, keder ve acıyla dolu cehennemin mimarı olan, kaçış yolunu bilen yegâne varlık olan gizemli Kızıl Tanrıça'nın ardında yatan sırrı çözmeniz ve hayatta kalmak için çabaladığınız bu yerin tam ortasına fırlatmaktadır… ama hikâyede, görünenlerden daha fazlasını bulacaksınız. Kâbus yaratıklarının lânetlediği cehennemden bir çıkış yolu bulmak için, iblisleri ve diğer ruhları ele geçirme kabiliyeti kazanacaksınız.