Ghost Recon Breakpoint'in İlk 70 Dakikası (Ultra Ayarlar-4K)

Özgür Eroğlu

 
Ghost Recon serisinin yeni oyunu bugün itibariyle ön sipariş verenler ve Gold Edition alanlar için erişime açılış bulunmakta. Oyun ise 4 Ekim'de satın alan herkes için erişime açılacak. 
 
Oyunun ilk 70 dakikasının videosu paylaşıldı. Hem de grafikleri merak edenler için, ultra ayarlarda ve 4K olarak videoyu izleyebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, tek başınıza veya dört oyunculu ortak görev şeklinde oynanabilen, çeşitliliğe sahip, düşmanca ve gizemli bir açık dünyada geçen askeri bir nişancı oyunudur. Yaralı, desteğe muhtaç ve eski Ghosts üyeleri tarafından saldırıya uğramış bir asker olarak, Auroa'da hayatta kalmak için savaşın. Doğru müttefikleri seçin ve en güçlü düşmanınızı nasıl alt edeceğinize karar verin.

Gizemli ve çeşitliliğe sahip bir takımadayı keşfedin
Silikon Vadisi'nin devi Skell Technology'nin ana merkezi olan Auroa'yı keşfedin. Kendinizi mimari olarak ileri seviyede binaların vahşi doğayla buluştuğu gizemli bir bölgeye kaptırın.

Eski silah arkadaşlarınızı alt edin
Sizi indirmek için en etkili ölüm makinelerini kullanmaya hazır olan baş kaldırmış ölümcül eski ABD askeri birim üyelerinden oluşan en zorlu düşmanınız Wolves ile yüzleşin. Onlar adanın en önemli kaynağı olan dronları ele geçirerek Auroa takımadasını zapt etmiş durumda. Başlarında ise eski silah arkadaşınız Albay Cole D. Walker var.

Düşman hatlarında mahsur kalmış gerçek bir Ghost'un hayatını yönlendirin
Hayatta kalma yeteneklerinizi kullanın ve Auroa'nın değişken bölgesel şartlarına uyum sağlayın. Üstesinden gelmeniz gereken yeni engeller; dik yamaçlar, üst üste açılan yaralar ve yorgunluk. Ekip arkadaşlarınızla kamp kurun; çadırınızda ekipman, sınıf ve silahlarınızı yönetin ve stratejilerinizi geliştirin.

Ghost'unuzu özelleştirin ve tamamen özgür bir yaklaşımı deneyimleyin
Karakterinizi oluşturun ve mükemmel Ghost'u oluşturmak için binlerce özelleştirme kombinasyonu arasından seçiminizi yapın. Çevredeki malzemeleri toplayın, birden çok ek olasılığa sahip olacak şekilde silahlarınızı yükseltin ve ekipmanınızı özelleştirerek Ghost'unuzun her türlü duruma adapte olmasını ve oyun şeklinize uymasını sağlayın.

Yeni paylaşımlı ilerleme sistemi ve sınıfının en iyi oyun sonu içeriği
İlerlemenizi hem PvE hem de PvP deneyimlerimizde geliştirmeye devam edin. Oyun, çıkışından sonraki yıllar boyunca düzenli olarak güncelleştirilecek ve desteklenecektir. Yeni hikaye bölümleri, yeni özellikler ve yeni oynanış olasılıklarının yanı sıra etkinlikler ve yepyeni oyun sonu içeriği Raid de oyunculara sunulacak.