Gran Turismo Yapımcısı ModNation Racers Oynuyor

Gökhan Yılmaz



     Polyphony Digital'ın CEO'su ve Gran Turismo serisinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi bir yandan ModNation Racers oynarken diğer yandan oyun hakkında yorumlar yapıyor. Otomobil yarışlarına ve oyun yapımcılığına tutkusu ile bilinen Yamauchi'nin ModNation Racers ile yaptığı test sürüşünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     Yamauchi, çizgi film havasındaki grafikleriyle ModNation Racers'ı oynadığında fizik ve yarış motorunun çok iyi yapıldığını söylüyor. Bu tür, oyuncunun kendi içeriğini yapmasına izin veren oyunları sevdiğini ve kendisinin de yıllar önce Motor Toon Grand Prix ile benzer bir yapıma imza attığını belirtiyor. Herşeye kendinizin karar vererek sıfırdan pistler yapmanın çok eğlenceli olduğunu ve kendi yaptığınız pistlerde yarışmanın harika bir şey olduğunu söylüyor. Videodan izleyebileceğiniz üzere yaptığı kaskın tam da istediği gibi olduğunu ve yarıştığı pistin de tam Gran Turismo havasında olduğunu belirtiyor.
 
     Yeni bir Little Big Planet olması beklentisiyle piyasaya çıkan ModNation Racers pek de istenileni verememişti. Hatırlarsanız ülkemizde de reklam kampanyaları yürütülmüştü. Geçtğimiz Mayıs ayında çıkan ModNation Racers'da yaklaşık bir milyon adet oyuncu içeriği bulunuyor.