Red Dead Redemption 2 PC için Derecelendirildi

Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games birkaç haftadır Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonunu derecelendirmeye çalışıyor ve en sonunda kabul edildi.
 
İlk olarak, Uluslararası Yaş Derecelendirme Koalisyonu aracılığıyla Avustralya Derecelendirme Kurulu'nda oyunu 'Bonaire' ismiyle derecelendirmeye çalıştılar fakat böyle bir oyun var olmadığı için reddedildi. Ardından 'Red Dead Redemption 2' olarak tekrar denediler fakat bu da bir sebepten dolayı reddedildi.
 
Buradaki sayfadan görebileceğiniz üzere üçüncü denemeyle birlikte kabul edildi ve Red Dead Redemption 2 PC için derecelendirildi. Konsol versiyonlarında olduğu gibi MA15+ ve ayrıca GTA V'te olduğu gibi konsol versiyonlarından ayrı listelendi.
 
Bu, oyunun PC'ye geleceğine dair şu ana kadarki en büyük işaret. Derecelendirme haberleri %90 oranında gerçekleşiyor ve resmi duyuru genelde derecelendirildikten kısa bir süre sonra geliyor. Rockstar Games'in geçtiğimiz günlerde kendine ait PC oyun başlatıcısı Rockstar Games Launcher'ı çıkarması da haberi destekler cinsten.
 
Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.