The Witcher Dizisinin Çıkış Tarihi Yanlışlıkla Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

 
Andrzej Sapkowski'nin fantastik kitap serisinden esinlenecek olan Netflix yapımı Witcher dizisinin çıkış tarihi yanlışlıkla paylaşıldı. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız bir haberde dizinin 1 Kasım'da gelebileceğiyle ilgili haberi sizlerle paylaşmıştık. Twitter'da dizinin yapımcısı Giovanni Eugene Altamarquéz, ilk sezon için çekimlerin tamamen bittiğini ve post prodüksiyon uzamazsa dizinin Ekim ayı içinde başlaması gerektiğini düşündüğüyle ilgili tweetler atmıştı. Tweetleri attıktan kısa bir süre sonra ise silmişti.
 
Bugün ise Netflix'in resmi Facebook hesabından yakında gelecek dizilerin gelmesine kaç gün kaldığını ve bu durum için çok heyecanlı olduklarıyla ilgili bir paylaşım yapıldı. Bu listede herkesin dikkatini tek bir dizi çekti: The Witcher dizisi. Paylaşımda The Witcher dizisinin yayınlanmasına 97 gün kaldığı yazıyor ve bu da 17 Aralık Salı gününü gösteriyor. 
 
Dizinin yapımcılarından durum için bir açıklama gelmedi ancak önceki bilgiler de düşünüldüğünde 17 Aralık'ta gelmesi kuvvetli ihtimal diyebiliriz.